Aydın Aslan
Berlin Panteri
Gustavo Gomez kiralanmış keşke biz kiralasaydık
Boşun kralını sen yapıyorsun ,anlamadığın konularda bu kadar iddialı konuşmamanı öneririm.Bu yaştan sonra da öğrenemezsin zaten.Uza.emre akbaba yekta kurtuluşdan iyi oyuncu değildir,iddiamın arkasındayım,boş işler peşinde koşmayın, bunu milli takımın hazırlık yapdığı dandik takımlara karşı biraz oynattılar,bütün makyaj döküldü,ayağından bütün topları aldılar,madara oldu ...
emre akbaba yekta kurtuluşdan iyi oyuncu değildir,iddiamın arkasındayım,boş işler peşinde koşmayın, bunu milli takımın hazırlık yapdığı dandik takımlara karşı biraz oynattılar,bütün makyaj döküldü,ayağından bütün topları aldılar,madara oldu ...
3./4. torba pek fark etmez gibi
Seleznov: "Galatasaray'a gol attığımda sevinmedim. Gençken Ali Sami Yen 'de oynanan bir Real Madrid maçındaki cehennem atmosferini görmüştüm ve işte bu benim takımım demiştim. Eğer Türk olsaydım Galatasaray'ı tutardım"
![]()
![]()
Seleznov: "Galatasaray'a gol attığımda sevinmedim. Gençken Ali Sami Yen 'de oynanan bir Real Madrid maçındaki cehennem atmosferini görmüştüm ve işte bu benim takımım demiştim. Eğer Türk olsaydım Galatasaray'ı tutardım"
![]()
![]()
biz ne emre akbabalar gördük,taraftar yeri göğü yıkıyordu sonra fos çıkdı, emre akbaba tamamen balon bir oyuncudur, burada emre akbaba hayranları önce açsın onun bir 90 dakikasını izlesin, yekta kurtuluş emre akbabadan daha iyi oyuncudur...
Loftusssss Cheeeeeekkkkkkk