- 2 Temmuz 2011
- 140.213
- 60.286
- 5.628
arsenalden stopere bielik,bi de denayeri alalım.maicon gitsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
-ndiayenin kesinlikle defoları var olmasa zaten nerelerdi oynardı ama 8 numara diyoruz işte ne defansif ne ofansif bakcaksın adam fernando kadar top kesiyodu rakibi bunaltıyodu,hızlı geçişlerle ofansif katkısınıda veriyodu terimle daha farklı oynardı ama göremedik...Ndiaye ile 17 haftada 35 puan almışız Ndiayesiz 17 haftada 40 puan almışız mesela , Oyun olarak evet ilk 8 haftaki kadar iyi oynamadık ama Ndiayenin defoları yoktu diyemeyiz bana göre, Bi kere savunma yönü kötüydü koşup mücadele etsede defansif bilgisi düşüktü, Fernandonun performans düşüklüğü Ndiayeden ziyade sakatlığıyla orantılı, Sakatlıktan çok etkilendi ama ona rağmen son bölümde futbol aklıyla katkı verdi. Emre A mücadeleci bir oyuncu böyle koşmayan 10 no gibi hayal edilmemeli mücadele gücü iyidir, Ndiaye kadar tempolu olmayabilir ama topu daha iyi kullanma ve şut yeteneği var onunda ekstra olarak, Türkiye Ligi için iyi üçlü bana göre Fernando oyun bilgisi olan DOS , Belhanda 2 yönlü oynayan pas alışverisi sağlayan OS , Emre skor yapan ve şut tehdidi olan OS
naptın bu işi reisUstadlar konu dısı olacak biraz ama, 1 haftalıgına bir kediye bakmam lazım arkadas tatile cıktı, saat 5’ten beri ne isedi ne s.ctı. Odada yalnız bıraktım yine tık yok. Kedi korkudan titriyor yeni bir ortam gordugu icin. var mı bir oneriniz
bielik çöp sergenarsenalden stopere bielik,bi de denayeri alalım.maicon gitsin
emre transferi oldu diye bakarak fernando-ndiaye-emre dedim eldeki imkanlarla en iyisi..fernandonun yanında donk veya selcuk mu oynayacak
potansiyelliymiş öyle diyolarbielik çöp sergen
doğrudur ama bize maiconu satınca sırıtmayacak adam lazım o bağlamda çöppotansiyelliymiş öyle diyolar
En iyisiselamın aleykum
transfer konusunda bişi sormuyorum artık
Büyük ihtimalle Carole'ü verdik Alanya'ya. Çünkü onların solbekleri transfer oldu. Türk olanda gitti ve yanılmıyorsam Gassama mı neydi öyle bir siyahi arkadaşda Göztepe'ye gitti. Carole'ün maaş sıkıntısı da olmaz 500 k ya oynar Alanya'da.
2.5 milyon + Carole desek bence Alanya atlar. Normalde yani şartlar Avrupada ki gibi olsa adamlar bizi veya başka takımları öpmek yerine oyuncuya değer verse bu transferin max 2 milyon euroya bitmesi lazım ama malum Alanya başkanı buna yanaşmaz. Kayseri'den Ali Turan bedavaya alirken çocuğu bir yıl kadro dışı bıraktılar ve adam takım kaptanıydı. Emre beklese bu yıl Alanya başkanı onu bu saatten sonra kadro dışı bırakır ve küme bile düşer ama bize onu ufak bonservis bedellerine vermez. Hem çocuğu hem kendini yakar bu ülkede win - win'lik takas falan yapmak imkansız. Bizde illa bir taraf kaybedecek yoksa tatmin olmuyoruz. 2.5 + Carole çok fazla ama bu şartlarda maalesef vermek zorundayız. Çok saçma ama ülke şartları böyle...
Alanya ya 2.5 veya 3.5 olsun bu parayi nasil verecegiz ki oyuncu satmadan.carole +2.5 diyelim boyle bir para veremiyoruz ki oyuncu satmadigimiz icin.birde fener 7.5 m bonservis harcamis geliri 3 herhalde o nasil oldu onu da anlamadim
SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnmezlerse kendileri bilir 5 milyon euro diye ağlamaya devam ederlerse Emre'den tek kuruş kazanamayacaklar. Sezon sonu bedavaya alırız bu kadar basitNereye atlar yahu adam 5 milyondan aşağı inmiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi