Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnmezlerse kendileri bilir 5 milyon euro diye ağlamaya devam ederlerse Emre'den tek kuruş kazanamayacaklar. Sezon sonu bedava alırız bu kadar basit

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Basit veya basit değil demedim zaten. Alanya 2.5 + Carole’e atlar denildi de ona göre yazdım. Daha geçen gün gelen komikler komik, 5 milyondan aşağısını kabul etmemiz imkansız diyen bir başkan atlamaz yani o teklife. İstemeye istemeye transferin son 1-2 gününde verebilir belki bu fiyatlara ama seve seve ohhh bee ne güzel 2.5 geldi bir de Carole geldi demez yani adamlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Basit veya basit değil demedim zaten. Alanya 2.5 + Carole’e atlar denildi de ona göre yazdım. Daha geçen gün gelen komikler komik, 5 milyondan aşağısını kabul etmemiz imkansız diyen bir başkan atlamaz yani o teklife. İstemeye istemeye transferin son 1-2 gününde verebilir belki bu fiyatlara ama seve seve ohhh bee ne güzel 2.5 geldi bir de Carole geldi demez yani adamlar.

Emre Galatasaray'lı olmasaydı dediklerinde haklısın ama sözleşmesinin son senesindeki bir adam için 2.5 milyon euro + Carole bir Anadolu kulübüne göre iyi bir teklif güle oynaya kabul etmeleri lazım. Burada zor durumda olan biz değil Alanya, Emre'nin Galatasaraylı olması Alanya'nın elini kolunu bağladı.

Ulan hala transfer yok mu delirttiniz beni

0gch7XY8CGdDPMxwPAax1pAFD99_hzIbwD_7oFyOTFm4xnylPq1tkPr1E49HffRGXs9HrrV2J5JOLV9UHWEXSq-FoSuRAjvaTBkuuHd_OxXuSyU8xIqvQIkqxeDpG0eFtu4y6k4Tu3N00Qs=w240-h180-nc

Emre Galatasaray'lı olmasaydı dediklerinde haklısın ama sözleşmesinin son senesindeki bir adam için 2.5 milyon euro + Carole bir Anadolu kulübüne göre iyi bir teklif güle oynaya kabul etmeleri lazım. Burada zor durumda olan biz değil Alanya, Emre'nin Galatasaraylı olması Alanya'nın elini kolunu bağladı.

Ben de diyorum ki zaten Emre’nin Galatasaraylı olduğu her zaman belliydi. Çavuşoğlu daha geçen gün demedi mi bize Emre için gelen teklifler komikti diye? Biz en az 5 milyon istiyoruz demedi mi? Yani demek istediğim zor durumda olsalar adamlar teklifimizle billur geçmezlerdi.

Satması gerek işte. Josef gider mesele çözülür onlarda. Fener ve Beşiktaş için oyuncu satmak cidden çocuk oyuncağı. Bizim için ölüm.

Evet fener için çocuk oyuncağı çünkü hangi yollarla adam sattıkları çok açık.

Bknz : Ertuğrul 1 milyon euroya Bolu'ya gitti. Bolu tarihinde bir oyuncuya en fazla 95 bin euro bonservis ödemiş bir takımdı. Ne hikmetse bonservis rekoru kırarak aldıkları adamı 1 yıl sonra bedelsiz bıraktılar.

Sow'u da nasıl sattıkları ortada 17 milyon euroya sattıkları adamı yine ne hikmetse 1 yıl sonra kiradılar.

Ben de diyorum ki zaten Emre’nin Galatasaraylı olduğu her zaman belliydi. Çavuşoğlu daha geçen gün demedi mi bize Emre için gelen teklifler komikti diye? Biz en az 5 milyon istiyoruz demedi mi? Yani demek istediğim zor durumda olsalar adamlar teklifimizle billur geçmezlerdi.

Bence Alanya başkanı bilerek bu açıklamaları yapıyor zor durumda oldukları belli ama stratejik davranmaya çalışıyor. Başakşehir umudu vardı artık o da yok.

Birak transferi duyum yok yaw

Evet fener için çocuk oyuncağı çünkü hangi yollarla adam sattıkları çok açık.

Bknz : Ertuğrul 1 milyon euroya Bolu'ya gitti. Bolu tarihinde bir oyuncuya en fazla 95 bin euro bonservis ödemiş bir takımdı. Ne hikmetse bonservis rekoru kırarak aldıkları adamı 1 yıl sonra bedelsiz bıraktılar.

Sow'u da nasıl sattıkları ortada 17 milyon euroya sattıkları adamı yine ne hikmetse 1 yıl sonra kiradılar.

Aslında Fener’den ziyade Beşiktaş yüzünden. Adamlar Tosic’i bile 4’e 5’e kekliyorlar Çin’e. Katakülle var veya yok. Adamların cebine para giriyor sonuçta. Ama Avrupa içinde de bu işleri iyi beceriyorlar. Avrupa içinde yapılan transferlerde son yıllarda yasa dışı işler olamaz bence. UEFA kulüplerin sıçtığı boku biliyorlar. PSG’ye Milan’a bile diş gösterebiliyor UEFA. Atletico Madrid gibi bir kulübe bir dönem transfer yasağı verebiliyor falan. Bizim kulüplerimiz kim onların yanında? O yüzden bir yasa dışılık varsa Arap coğrafyasına var. Uzak Doğu’ya var. Bunu bizim de yapmamız gerek o zaman. Madem UEFA ve Fifa buna göz yumuyor.

Yani düşün biz Podolski’yi kaça bıraktık adamlar Tosic’i kaça sattı?

Pek aklıma getirmek istemiyorum ama bu seksomanyak fiko Emre'ye salça olurmu çünkü malum forvet arkası arıyor tinerciler al sat cezalarida yok

2 tane adam kiralayamadık inanılır gibi değil. Diaye ing kesin değil galiba denayer emre diaye aldık mı yoksa baya rahat görünüyoruz çünkü başka açıklaması olamaz.

Bence Alanya başkanı bilerek bu açıklamaları yapıyor zor durumda oldukları belli ama stratejik davranmaya çalışıyor. Başakşehir umudu vardı artık o da yok.

Karşı takımın teklifiyle dalga geçerek stratejik davranıldığı nerede görülmüş renktaş Allah rızası için ya? Biz daha yüksek teklifler bekliyoruz der falan ama Arda Turan misali Galatasaray’ın teklifi komikti demek hiç de stratejik bir hamle değil. Geçen yıl da sanırım Love konusunda mı olmuştu böyle bir şey? Açıklama yapmıştı Galatasaray ile ilgili zehir zemberek. Adam Mevlüt Çavuşoğlu’nun abisi sonuçta. Her şey mübah adamlara.

Podolski gibi Almanya milli takımıyla Dünya kupası kazanmış bir adamı 2.7 milyon euroya satmak zaten tam Dursun Özbek'in işiydi
Aslında Fener’den ziyade Beşiktaş yüzünden. Adamlar Tosic’i bile 4’e 5’e kekliyorlar Çin’e. Katakülle var veya yok. Adamların cebine para giriyor sonuçta. Ama Avrupa içinde de bu işleri iyi beceriyorlar. Avrupa içinde yapılan transferlerde son yıllarda yasa dışı işler olamaz bence. UEFA kulüplerin sıçtığı boku biliyorlar. PSG’ye Milan’a bile diş gösterebiliyor UEFA. Atletico Madrid gibi bir kulübe bir dönem transfer yasağı verebiliyor falan. Bizim kulüplerimiz kim onların yanında? O yüzden bir yasa dışılık varsa Arap coğrafyasına var. Uzak Doğu’ya var. Bunu bizim de yapmamız gerek o zaman. Madem UEFA ve Fifa buna göz yumuyor.

Yani düşün biz Podolski’yi kaça bıraktık adamlar Tosic’i kaça sattı?

Alanya hükümetten torpilli biz dış geciremeyiz onlara en güzel cevabı eğer direnebilirse bizzat emre verir Emre'ye bunlar diyecek sozlesmeni uzatalım emre hayır derse o zaman işte sapa otururlar ocakta belese Emre'yi alırız yeterki direnebilsin

Emre akbaba için bjk iddası var. Bonservis problemleri yok, ve ortasahada ihtiyaçları var. Emre bizi istiyor umarım kulübü onu kandırıp bjkye satmaz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onlar alır bak. Abi Çavuşoğlu sever Beşiktaş’ı? Geçen yıldan biliyoruz. Onlara 3’e bırakır. Bize 5’ten aşağı vermez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt