Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1453195414_resim3.jpg

s.a

Ali fatinoglunu dinledim. Pek inandirici gelmedi.

Ne inandirici gelmedi? Kulubun finansal durumuna en hakim ve icinde bulundugu durumdan cikarmak adina gelir getirici projeleri en verimli sekilde uretebilecek bir adamdi.

Ayrica teknik ekibe cok daha fazla transfer firsati sunardi diye dusunuyorum daha profesyonel bir yapilanmayla ve global bir menajer agiyla baglantisi vardi. Hem topcu satmamiz, hem de topcu bulmamiz kolaylasirdi.

Fernando mariano ciddi anlamda iyi transfer. Belhandayi bilmiyorum ama feghouli belli ki hic izlenmeden alinmis. Maicon keza izlenmemis.
Feghouli'den beklentim buyuktu. Malesef kredisi tukenmeye basladi. Onu izlerken ben bunaliyorum. Kalite var ama adam sanki pek kasmiyo gibi futbolu kafada bitirmis gibi bu maas varken elimizden cikarmamiz cok zor. Bu sene kalitesini gostermesi lazim.

Belhanda
Feghouli
Selcuk

su 3unu fuse edebilsek ortaya kaliteli bir topcu cikar

Ne inandirici gelmedi? Kulubun finansal durumuna en hakim ve icinde bulundugu durumdan cikarmak adina gelir getirici projeleri en verimli sekilde uretebilecek bir adamdi.

Ayrica teknik ekibe cok daha fazla transfer firsati sunardi diye dusunuyorum daha profesyonel bir yapilanmayla ve global bir menajer agiyla baglantisi vardi. Hem topcu satmamiz, hem de topcu bulmamiz kolaylasirdi.
Sence niye bu kadar az oy aldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt