- 10 Nisan 2013
- 59.643
- 43.289
- 3.943
Her beceremediğini araplara mı satıyorsun?Beceremiyorsaniz Araplara satin şu forumuda kurtulalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her beceremediğini araplara mı satıyorsun?Beceremiyorsaniz Araplara satin şu forumuda kurtulalim
Gerd Müller olmaz mıEto'o yerine Lineker veya Batistuta'yı alsak daha mantıklı olur.
Bitmiş diyor ...onlar bende diyor Başkan
Fontaine de olabilirdi aslında ama vefat etti. Yaşayanlardan bakmak lazım gelir.Gerd Müller olmaz mı
Ali fatinoglunu dinledim. Pek inandirici gelmedi.
Feghouli'den beklentim buyuktu. Malesef kredisi tukenmeye basladi. Onu izlerken ben bunaliyorum. Kalite var ama adam sanki pek kasmiyo gibi futbolu kafada bitirmis gibi bu maas varken elimizden cikarmamiz cok zor. Bu sene kalitesini gostermesi lazim.Fernando mariano ciddi anlamda iyi transfer. Belhandayi bilmiyorum ama feghouli belli ki hic izlenmeden alinmis. Maicon keza izlenmemis.
Sence niye bu kadar az oy aldi.Ne inandirici gelmedi? Kulubun finansal durumuna en hakim ve icinde bulundugu durumdan cikarmak adina gelir getirici projeleri en verimli sekilde uretebilecek bir adamdi.
Ayrica teknik ekibe cok daha fazla transfer firsati sunardi diye dusunuyorum daha profesyonel bir yapilanmayla ve global bir menajer agiyla baglantisi vardi. Hem topcu satmamiz, hem de topcu bulmamiz kolaylasirdi.
Niye rakiplerimiz de ne var üstat bir bakalım istersen;
Beşiktaş, Veli Kavlak ile yollarını ayırıyor!
Fenerbahçe'de 2 imza
Comolliye bunun için trilyonlar vermişler demek ki
![]()
Gayet iyi durumdayız transfere gerek yok selçuk-tolga-eren-tarık-ahmet gitse yeter...
artık iyi bi stoper ve 8 no kiralayalım razıyız belhanda ve feg iyi oynasın başka çaremiz yok
denayer ve emre olacak galiba işte üstatartık iyi bi stoper ve 8 no kiralayalım razıyız belhanda ve feg iyi oynasın başka çaremiz yok
esas stoper lazım o da denayer olur8 numarayada raziyim ben.
esas stoper lazım o da denayer olur
Donk-Stoper??? Lütfen üstat beynimden sildim yazdıklarını hürmetlerBence esas 8 lazim hocam. Hadi donku stopere atarsın bir sekilde ama takimda 8 yok