Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üzerime 8 numara atınız.
6ea391fb496249099dbfdf46cfabb69a.jpeg

bi seferliğne paraya kıyıp emreyi 3 milyon + futbolcu şeklinde almalıyız çocuk haketti bunu. belhandayı 7 milyon üzeri satarsak da sorun kalmaz ama öncelik alıcı bulmak elimizi bağlıyor bu durum

-ndiayenin kesinlikle defoları var olmasa zaten nerelerdi oynardı ama 8 numara diyoruz işte ne defansif ne ofansif bakcaksın adam fernando kadar top kesiyodu rakibi bunaltıyodu,hızlı geçişlerle ofansif katkısınıda veriyodu terimle daha farklı oynardı ama göremedik...
-fernando konusunda sakatlık deyip geçemem çok tempolu biri değil zaten bütün yüküde adama verirsen kötü oynuyo dersin..
-emre kesinlikle faydalı olur defansif yönden badou nun 10 da 1 ini veremez diyorum ofansif anlamda daha fazla işler yapar tabiki en azından istatistik olarak..
-belhandadan çok şey bekliyosun ondan ne 10 numara olur nede 8 numara en azından bizim ligde fatih hocanın takımında kesinlikle iş yapmaz fernando,belhanda,emre ortasaha hattıyla oyunu rakibe veririz hazırlık maçları buna işaret zaten emre gelipte herşeyi değiştiremez..
-son olarak ben fernando-emre-ndiaye ortasaha hattını isterim her türlü aslında emreyi hep alternatif olarak düşündüm ama malesef eldeki imkanlarla en iyisi bu..
Forum gitti cevap yazamadım ama ben genel hatlarıyla katılmıyorum, Neyse orta sahaya kimin geleceği belli olunca detaylı yazarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt