Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki senin parametrelerine gore daha buyuk olurdu, objektif olarak cok fazla sey kazandi ve kesinlikle degerdi bence. Ronaldinho ve Messi gibi adamlarla top oynadi. Kendini bir kez daha kanitladi. Arsenal altyapisinda falan yetismis olsa bir nebze hak verecegim ama oyle bir durum da yoktu ortada.

Hicbir sekilde satip gitti denemez kesinlikle
Arsenal ile ilgili bir belgesel izlemiştim ve onda Henry'nın Arsenal için ne olduğunu anlatıyordu . Alt yapıdan yetişmiş gelmiş geçmiş tüm oyuncuların ötesinde bir etkisi var . İşte kötü olan da bu zaten Ronaldinho ve Messi ile oynamak olmamalıydı Henry'nin meselesi . O zaten Thierry Henry idi . Zidanelı takımın yıldızıydı . Kanat forvete evrilmek zorunda kalması bile içler acısı böyle bir futbolcu için .

Arsenal ile ilgili bir belgesel izlemiştim ve onda Henry'nın Arsenal için ne olduğunu anlatıyordu . Alt yapıdan yetişmiş gelmiş geçmiş tüm oyuncuların ötesinde bir etkisi var . İşte kötü olan da bu zaten Ronaldinho ve Messi ile oynamak olmamalıydı Henry'nin meselesi . O zaten Thierry Henry idi . Zidanelı takımın yıldızıydı . Kanat forvete evrilmek zorunda kalması bile içler acısı böyle bir futbolcu için .

Meselesi degildi yaw meselesi CL almakti gitti CL aldi. Bunu gitmeden 2 sene once dedi. Gidicem ben CL almaya diye. Giderken agladi.

Belgesel izlemeye gerek bile yok tabii ki cok onemli, Arsenal'in suphesiz en ikonik oyuncusu (belki Tony Adams bir adim onde olabilir) ve Wenger'in efsanevi doneminin tartismasiz yildizi.

Kesinlikle topculugundan da odun vermis olmadi Barcelona'ya gittiginde. Her topcu diger iyi topcularla oynamak ister. Ronaldinho ise her zaman Henry'den iyi bir futbolcuydu. Ronaldinho zirvedeyken kimse adama yakin degildi.

Belki istikrar ve kariyer dusunulunce dunyanin en iyi futbolcusu degil ama eger sadece zirveleri degerlendireceksek Ronaldinho'nun zirvesi Messi'ninkinden bile iyidir bence.

Meselesi degildi yaw meselesi CL almakti gitti CL aldi. Bunu gitmeden 2 sene once dedi. Gidicem ben CL almaya diye. Giderken agladi.

Belgesel izlemeye gerek bile yok tabii ki cok onemli, Arsenal'in suphesiz en ikonik oyuncusu (belki Tony Adams bir adim onde olabilir) ve Wenger'in efsanevi doneminin tartismasiz yildizi.

Kesinlikle topculugundan da odun vermis olmadi Barcelona'ya gittiginde. Her topcu diger iyi topcularla oynamak ister. Ronaldinho ise her zaman Henry'den iyi bir futbolcuydu. Ronaldinho zirvedeyken kimse adama yakin degildi.

Belki istikrar ve kariyer dusunulunce dunyanin en iyi futbolcusu degil ama eger sadece zirveleri degerlendireceksek Ronaldinho'nun zirvesi Messi'ninkinden bile iyidir bence.
Ronaldinho konusunda sana kesinlikle katılıyorum hatta belki değil kesinlikle Ronaldinho'nun zirvesi muazzam bir şeydi . Tek başına Santiago Barnabeu'da Real ile taşşak geçip Reallilerin ayakta alkışladığı bir adamdı Ronaldinho . Henry başka bir olay ya Arsenal için ozamanın anonsçusu futbolcuları felan vardı belgeselde ve onlar kendi ağızlarıyla söylüyorlardı . Böyle bir takımın lideriyken başka takımda yan rol olmasını ben sevmedim . Şu pasa bak

Uyduruk bir nolook pas değil bu . Bu adam müthiş bir futbol aklına sahipti .

Messi'nin zirvesi 2012 idi ve bence tarihin gördüğü en iyi bireysel performansndi. Ronaldinho 4 5 yil zirvede kaldi ama o donemde bile en iyisi degildi baska adamlar vardı

Messi'nin zirvesi 2012 idi ve bence tarihin gördüğü en iyi bireysel performansndi. Ronaldinho 4 5 yil zirvede kaldi ama o donemde bile en iyisi degildi baska adamlar vardı

Demek istedigim 2006-2008 Ronaldinho'su 2011-2012 Messi'sinden daha iyiydi

Bu tamamen sahsi gorus zaten

Ikinci en iyi de o Messi zaten 2012'den beri kimse oyle top oynamiyor

Demek istedigim 2006-2008 Ronaldinho'su 2011-2012 Messi'sinden daha iyiydi

Bu tamamen sahsi gorus zaten

Ikinci en iyi de o Messi zaten 2012'den beri kimse oyle top oynamiyor

Elbette sahsi fikir herkes farklı düşünür :) ronaldinho cidden sahada bir dansci gibiydi rüya gibi bir oyuncuydu messi ise ona göre daha sade ama çok daha efektif bir adam

Elbette sahsi fikir herkes farklı düşünür :) ronaldinho cidden sahada bir dansci gibiydi rüya gibi bir oyuncuydu messi ise ona göre daha sade ama çok daha efektif bir adam

Sadece efektik demek haksizlik olur Messi de Ronaldinho kadar sihirbaz olmasa da goze hos gelen top oynuyordu o donem

Simdiki hali, hele hele Cristioano Ronaldo'nun simdiki hali, tamamen efektiflik uzerine kurulu

Acikcasi bundan biraz rahatsizim. Cunku Cristiano Ronaldo da 2008-2009 yillari bambaska bir top oynuyordu, cok keyifliydi izlemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt