Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.866
- 26.427
- 3.448
3 yasindaki oglumu verim diyorum ben de
belki bize de ekmek cikar???
belki bize de ekmek cikar???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnterli Cordoba veya Cannavaro gibi birşey çıkması lazım yoksa o boyla ezerler adamı.Boy atar mı daha bu yaştan sonra bilmiyorum
Aleykümselam ve hayır like vermiyorum.S.a..
Allahin selamını almamak en büyük cimrilikmis ..
as=like. .
Benim yigen de alt yapıda bakalım bir yerlere gelebilecek mi solak 10 numara oynuyor
Modern olanlardan mı?Benim yigen de alt yapıda bakalım bir yerlere gelebilecek mi solak 10 numara oynuyor
Dalga konusumu bu şimdi yada espri mi yapmaya çalışıyorsunModern olanlardan mı?
mactan sonraAleykümselam ve hayır like vermiyorum.
Karı resmi paylaşırsan o başka.

Bir çocuğun bahtı ile dalga geçecek kadar midesiz değilim.Dalga konusumu bu şimdi yada espri mi yapmaya çalışıyorsun
İnterli Cordoba veya Cannavaro gibi birşey çıkması lazım yoksa o boyla ezerler adamı.Boy atar mı daha bu yaştan sonra bilmiyorum
Görmedim renktas görsem illaki cevap verirdimReyis dun de sordum cevap vermedin kiriliyorum bak nerelerdesin sen ?
Eee ne alaka modern orta saha 12 yaşında daha çocuk ne olacağı belli değil lakin kategorisinde üstüne oyuncu yokBir çocuğun bahtı ile dalga geçecek kadar midesiz değilim.
Iyi cok sukur cok oldu gormeyeli sevindim bir sikinti olmadigina..Görmedim renktas görsem illaki cevap verirdim
Tatildeydim yeni döndüm sezona hazırız
Nasılsın iyi misin görüşmeyeli
O sana karşı bir espri idi, anlamamış olmana şaşırmadım.Eee ne alaka modern orta saha 12 yaşında daha çocuk ne olacağı belli değil lakin kategorisinde üstüne oyuncu yok
Bir çocuğun bahtı ile dalga geçecek kadar midesiz değilim.
Ama forumda Sneijder düşmanlığı yüzünden olsun, Muslera kötü bir dönem geçirirken olsun, bu adamların çocuklarını diline dolayan midesizler var, bilmem anlata bildim mi.
Senin kafanı yarsam olur mu?Kafa acma Kenan
Bir çok Ercan bir çok ama işte ucu size dokunmayınca işinize gelmiyor pek.Ne gibi çocuğunu dile getirilmiş uykusuz kalıyor o muhabbet mi Muslera
ReddedildiSenin kafanı yarsam olur mu?
Fotoya bakınca arka sıradakilerin en kısa boylusu gibi duruyor