Metin Bakırören
Aslan Üye
- 12 Haziran 2018
- 7.822
- 4.439
- 778
city de attığı 200. golmüş bizede böyle forvet nasip olur inşallahAGUERO 1 0
Assist Foden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
city de attığı 200. golmüş bizede böyle forvet nasip olur inşallahAGUERO 1 0
Assist Foden
Yuksek lisans ekonomi okudum. Bayagi iyidir matematigim ama zevkler ve renkler tartisilmaz demisler
Son gun bombasi olur mu?
![]()
DK nın golsüz golcüsü. Bunun yerine Gomisi seçselerdi keşke.
Cund un actigi konuda yarpak kimildamadi
Transfer donemi bitene kdr bu konudan dvm edilmesi taraftarıyım. Yeni nöbet açılmamalı.
Gomis etrafındaki oyunculara gol attırıyor. Fiziksel olarak yine çok iyi mücadele veriyor. Topu rakip sahada iyi saklıyor. Tek kötü yanı pas tercihleri. Giroud bana göre o kadar da üstün değil. Hele Tempo konusunda fazlasını vereceğini düşünmüyorum.Iste bence bu adam Gomis denen kazmanin 20 kati santrafor
Cunku santraforun asil isi gol atmak degil, 1980'lerde yasamiyoruz
Cevresindeki herkese cok daha iyi top oynatiyor. Gomis oynasaydi Mbappe bu kadar iyi gorunmezdi.
Giroud gibi bir adamla hem kafa topu, hem fiziksel sertlik, hem tempo, hem solaklik, hem pas oyunu, hem oyunu rakip sahaya yikma, hem kanatlardan ve orta sahadan (ozellikle de Belhanda'dan) aldigimiz verim problemlerini cozebiliriz.
Kendisi belki Gomis'in yarisi kadar gol atamaz ama takima iki kati gol attirir, ayrica deplasman kabusu son bulur cunku surekli baski yemeyiz, pas yapariz.
Gomis etrafındaki oyunculara gol attırıyor. Fiziksel olarak yine çok iyi mücadele veriyor. Topu rakip sahada iyi saklıyor. Tek kötü yanı pas tercihleri. Giroud bana göre o kadar da üstün değil. Hele Tempo konusunda fazlasını vereceğini düşünmüyorum.
Ben zaten koşmaktan bahsetmedim ama tempo işine Giroud gibi bir oyuncunun fazla bir şey katacağını düşünmüyorum. Gomis için rakip ile boğuşmuyor demek biraz fazla olmuş. Sadece alan açarak değil ver kaç yaparak attırdığı goller de oldu. Pas konusuna gelince pas sıkıntısı yaşayan tek oyuncu Gomis değil, Rodriguez ve Belhanda için de geçerli bu durum.Tempo derken deli dana gibi kosmaktan bahsetmiyorum. Oyle olsa pres derdim. Acikcasi santraforun hayvan gibi pres yapmasi sart degil tek santrafor oynuyorsa takim. Goz boyamaktan baska bir boka yaramiyor cunku tek santrafor presinden cikmak cok basit geri dortlu icin.
Fiziksel olarak saglam buna bir sey demedim zaten, ama stoperlerle bogusmuyor. Daha nazik bir yapisi var. Zaten tempo kosarak degil pas yaparak yaratilir. Pirlo gibi adamlar bu yuzden o yaslarina kadar oynayabiliyorlar.
Stoper dovemiyor, kafa toplarinda sifir ki bu hem hucumda hem savunmada bizi kotu etkiliyor, verkac yapmiyor, pas dagitamiyor, oyun kuramiyor. Deplasmanda rezil olma sebebimiz gol attiktan sonra ustunlugu tamamiyle teslim etmemiz. Bunun sebebiyse rakip sahada top tutamamiz. Rakip sahada top tutmak icin pasor bir santrafor sart.
Etrafindakilere nasil gol attiriyor? Alan acarak diyeceksen onu Burak Yilmaz da attigi kosularla yapiyordu. Bizim alan acilinca is yapan bir topcumuz var: Garry Rodrigues. Diger hucum opsiyonlarimiz (Feghouli, Belhanda) daha teknik oyuncular ve pas oyunuyla oyunlari ancak gelisir. Set hucumu oynamaliyiz, acik alan bulamiyoruz. Gomis set hucumu icin rezalet bir santrafor.
Koray Günter, Genoa forması ile çıktığı hazırlık karşılaşmalarında gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekti. (1 gol, 2 asist)
Demin Erman baskan iyi gecirdi Gomis denen kazmaya
Taraftar da 10 hafta sonra uyanir ligde ve CL'de tokadi yiyelim
bende şaşırdım ya. bizden ayrılacağı kesindi zaten genoa haberleri çok önceden de çıkmıştı italya basının da. hazırlamış kendini bayağı orası için galiba10 numara olarak mi oynamis bu ne![]()
ne kadarda iyi gün taraftarı olduğunuzu açık açık belirtiyorsunuz ama....geçen sezon başıda aynı laflar atıp duruyordu bu forumda herkes Gomise'e sonrası hikaye...yine gol kralı olursada bekliyorum bu lafları burada....Demin Erman baskan iyi gecirdi Gomis denen kazmaya
Taraftar da 10 hafta sonra uyanir ligde ve CL'de tokadi yiyelim
Bu sefer güldürmedi