Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir futbolcunun zam veya başka şeyler istemesi onu kötü futbolcu veya kişi yapmaz, anlaşamazsın yollarını ayırırsın olur biter.

Yönetime diyoruz aynı kafalar her yerde.

Tam tersi erman kim böyle diyor topçumuzu savunalım diyeceğin yerde destekleyip 1 tekmede senin atıyor olman çok güzel tebrikler.
bunların hepsi iyi gün taraftarı...hazırlık maçlarını önemli kılıp eleştiriyorlarya ben buna gülüyorum...geçen sezon başı dahada rezildik....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

oz-season3-adebisi.jpg

Transfer gelmeyince ben.

Erman da ne dönek adammis geçen sene gomisi övüp duruyordu kıçını yalamadigi kalmıştı nerdeyse her maçta ovuyordu

Giden olmadığı için gelende olmaz bu saatten sonra Carole belhanda maicon hepsi kaldı gibi duruyor kimseden para kazanamıyoruz bu sene şampiyon oluruz inşallah

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen üstat kimse gitmez Denayer gelir belki de yerli olarak Emre Akbaba o da takas oyuncusu kabul ederlerse...25 gün kalmış 9 gün de bayram...Akşam süper kupa maçı var 4 gün sonra lig başlıyor ne transferi yahu :)

Dogru bildiklerimizden vazgecmeyecegiz smodum.

ne kadarda iyi gün taraftarı olduğunuzu açık açık belirtiyorsunuz ama....geçen sezon başıda aynı laflar atıp duruyordu bu forumda herkes Gomise'e sonrası hikaye...yine gol kralı olursada bekliyorum bu lafları burada....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Iyi gun taraftari ne demek bildigine emin misin? Gomis'i begenmemekle iyi gun taraftari olmanin ne alakasi var? Gecen sezon basinda Gomis'e laf etmedim cunku topculuguna dair fikrim yoktu. Sezon boyunca destekledim, gol attikca costum, cok sevdim ve destekledim. Sezon sonunda ise yaptigim analiz sonucu oynamamiz gereken oyun icin uygun topcu olmadigi fikrine ulastim. Biz Burak'a da gol atip gol krali olurken kral cekmiyorduk. Gomis'e de kral cekmeyiz merak etme.

Kraldan cok kralci olanlar dusunsun.

Tam tersi erman kim böyle diyor topçumuzu savunalım diyeceğin yerde destekleyip 1 tekmede senin atıyor olman çok güzel tebrikler.

Erman'dan once de Gomis'in gitmesi gerektigini dusunuyordum. Erman'in da boyle dusunmesi beni memnun etti cunku kendisi ulkenin en iyi futbol yorumcusu. Oyuncuya mesnetsiz bir saldiri yapilsa savunurum. Mesela maas mevzusunda dedim ki dogruysa hain dogru degilse sasirmam Turk medyasinin hali belli. Ama biri ona yetersiz diyorsa savunmama gerek yoktur.

Bir futbolcunun zam veya başka şeyler istemesi onu kötü futbolcu veya kişi yapmaz, anlaşamazsın yollarını ayırırsın olur biter.

Yönetime diyoruz aynı kafalar her yerde.

Zam istemiyorsa da gitmeli ama zam istiyorsa zaten haindir uce bese bakmadan yollanmalidir.

Gomis CL santrforu değil derken neyi kastediyoruz? Kaç tane takım var Cl de Gomis kadar iyi santraforu olan? Kafaya oynayan 10 takımı çıkar Gomis hepsinde rahatlıkla oynar.

Erman geçen sene kolayca futbolcuyu övüp hocaya sarıyordu bu sene arkası kuvvetli hocaya çatamayacağı için olası bir başarısızlıkta ben demiştim demek için bahaneler hazırlıyor.

Gomis CL santrforu değil derken neyi kastediyoruz? Kaç tane takım var Cl de Gomis kadar iyi santraforu olan? Kafaya oynayan 10 takımı çıkar Gomis hepsinde rahatlıkla oynar.

Erman geçen sene kolayca futbolcuyu övüp hocaya sarıyordu bu sene arkası kuvvetli hocaya çatamayacağı için olası bir başarısızlıkta ben demiştim demek için bahaneler hazırlıyor.

Ben CL santraforu degil diyerek elestirmiyorum. Zaten CL santraforu diye bir sey oldugunu da dusunmuyorum.

Imparatorun oynatmak istedigi oyuna engel olan iyi bir santrafor oldugunu dusunuyorum. Ayni Burak Yilmaz gibi.

Kendisi Aziz ile mahkemelik olduğu için sallasa da , Fenerbahçe'li hem de koyu.

Gomis'in gitmesini ister. Çünkü daha iyisini bulamayacağını biliyor.

Bakın görün bu sene bize karşı nasıl yorumlar yapıp, Fener'in hakem hatası ile kazandığı maçlardan sonra üç maymunu oynayacak.

Kendisi Aziz ile mahkemelik olduğu için sallasa da , Fenerbahçe'li hem de koyu.

Gomis'in gitmesini ister. Çünkü daha iyisini bulamayacağını biliyor.

Bakın görün bu sene bize karşı nasıl yorumlar yapıp, Fener'in hakem hatası ile kazandığı maçlardan sonra üç maymunu oynayacak.

Erman Fenerli mi yeni komplo teorin bu mu ex-admirim

Erman Fenerliyse forumun yuzde yetmisi Fenerlidir

Artik CIMBOMlulugunu anti-Fener uzerine kurmaktan vazgecmenin zamani gelmedi mi? Belirgin sekilde gerimizde kaldilar.

Erman Fenerli mi yeni komplo teorin bu mu ex-admirim

Erman Fenerliyse forumun yuzde yetmisi Fenerlidir

Artik CIMBOMlulugunu anti-Fener uzerine kurmaktan vazgecmenin zamani gelmedi mi? Belirgin sekilde gerimizde kaldilar.

Anti Fener üzerine kurmuyorum ama öyleyim.

Erman'ın 2002-2006 arası Maraton programlarını aç izle. Hatta 2006 Denizli maçı sonrası programını izle. Suratından düşen bin parça.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt