Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O konu biraz muamma yav.
Fatih hocanin kafa karistiran bir aciklamasi var.
Oyuncu satmadan bonservisi ile alamiyoruz dedikten sonra ayni cümle icinde bonservisi olmayan veya kiralik alabiliyoruz dedi.

Ben de kiraliklar ve bedavalar etkilemiyor saniyordum o yuzden icim rahatti ama demek ki etkiliyormus yoksa orta saha ve stoper alinmamasinin izahi yok

Sadece transfer dönemlerinde aktif olarak formu takip ediyorum, çünkü sezon içinde ilk yenilgi de kötü oyunda dünyanın sonuna dakikalar kalmış gibi konuşan kişilerin üzerime saldığı negatif enerjiden uzaklaşmak . Bugün bir kez daha kendime hak verdim. Burada bir çok emektar Galatasaray sevdalısı arkadaşa felaket tellâlları karşısında Allah sabır versin diyorum

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam gomisr anlamsız nefret YÖK senin anlamadığın adamın menejeri zam zam diye bas bas kendini yırttı gomiste çıkıp iki kelime etmedi üstüne hazırlık maçlarından bu yana isteksiz umursamaz hareketler bu gün kü maçta Selçuk girdikten sonra gomisi devreye sokacak en az 3 pas attı ama topu almaya bile yeltenmedi gomis efendi sezon genelinde böyle olursa cidden şampiyonluk zor çocukça tavırları çekilmez yani
Gomis ve belhanda böyle giderse takımı ofansif anlamda baltalar doğru. Gomis kendini kurtarır toparlar ama bu belhanda imkansız.

feghoulinin kendini zorlaması,ve eren ile rodrgiuese attıgı 2 süper top beni ümitlendirdi.yunus var öte yandan.sinan ve onyekuru benim için şu aşamada GALATASARAY'in iki eksiğidir,net.mariano da öyle.bu adamlar cok iyi.

Sadece transfer dönemlerinde aktif olarak formu takip ediyorum, çünkü sezon içinde ilk yenilgi de kötü oyunda dünyanın sonuna dakikalar kalmış gibi konuşan kişilerin üzerime saldığı negatif enerjiden uzaklaşmak . Bugün bir kez daha kendime hak verdim. Burada bir çok emektar Galatasaray sevdalısı arkadaşa felaket tellâlları karşısında Allah sabır versin diyorum

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hallediyoruz.şu an bence sakinleştiler hepsi.olumlu tarafalrı görecekler

hazırlık maclarının yıldızı sinandı bence.skora yansıttı oyununu.bugün erenin oyuna girmesi bile kendisine verilen bi son şanstı.fena oynamadı.selcuk fena değildi.sinanı belhandanın yerinde denemek lazım.

hazırlık maclarının yıldızı sinandı bence.skora yansıttı oyununu.bugün erenin oyuna girmesi bile kendisine verilen bi son şanstı.fena oynamadı.selcuk fena değildi.sinanı belhandanın yerinde denemek lazım.
Kadro şu anda yedek anlamında alternatifleri iyi. Ama as oyuncu anlamında eksik. Buda ideal futboldan uzak

LAYLAYLAYLAYLAYLAAAAAAAAAAY

Saldir GALATASARAAAAAAAY

Biz sampiyon olacagiz olmmmmmm

Altyapi yildiz karmasi

IMPARATOR var takimin basinda

Maicon savunma tanrisi, Mariano Japon ucak sirketi muz orta Fernando ayakli beyin ligin cok ustunde Feghouli yildiz nobetci golcu Sinan speeeeeeeedy Rodriguess yerli Ramos Serdarrrrr dunyanin en iyi kalecisi MUSLERA antrenoru TAFFAREL gol kraliiiii o sen olsan bariiii profesyonelll abiiii panter GOMISSSSSS

22. sampiyonluk geliyor ne olmus yani bugun de kazandik sayilir zaten

Boyle bir sey mi bekliyorsun Sergen

Gomis ve belhanda böyle giderse takımı ofansif anlamda baltalar doğru. Gomis kendini kurtarır toparlar ama bu belhanda imkansız.

Hocam orta saha çok hantal biz çıkana kadar adamlar kapanıyor belhanda ile donkla olmaz bu işler orta sahaya ndiaye ve Emre akbaba gibi topu alıp gidecek birleri lazım Selçuk bile fark yarattı attığı paslarla Selçuk bana göre Feghouli ve belhandadan iyi durumda şuan da bu ölü haliyle durum o kadar vahim bizim acilen Emre akbaba ndiaye Denayer transferini hallletmemiz lazım

Muamma bişey yokki. Maaş bütçesi sorunlu değil şu anda limit anlamında. Ama gelir olmaliki harcama bütçeni aşmamak gerek.

O zaman sirasiyla:

Neden oyuncu satmiyoruz?
Diyelim ki alici yok, neden bedava oyunculara yonelmiyoruz?

Ve ayrica, diyelim ki 1 topculuk butce vardi, bunu neden Onyekuru'ya harcadik?

O zaman sirasiyla:

Neden oyuncu satmiyoruz?

onyekuruyu aldında ne oldu adamı oynatmadıktan sonra sadece topcuların degil oyun sistemınınde degismesı gerek. gol yedıkten sonra doldur boşalta dönüp 45 dk orta yapmayla bu iş cozulmez

Not düşmek için söylüyorum ki rakipler bu transfer döneminde bizden daha fazla kan kaybetti. Ya da en azından güçlenmedi.

O zaman sirasiyla:

Neden oyuncu satmiyoruz?

Kiralık o zaten.
Şu anda piyasa transfer anlinmda kötü. Herkes takımını görüyor ona göre hareket etcekler. Dünyada bu böyle yıldızlar dışında
Bedava oyuncudan önce kadrolarda az şans bulacak kalite, katkı yaratacak adamlar.

Doğru bu değil ama gerceklerimiz bu malesef

Not düşmek için söylüyorum ki rakipler bu transfer döneminde bizden daha fazla kan kaybetti. Ya da en azından güçlenmedi.
biz kadro olarak zaten iyiyiz.üzerine onyekuruu gibi bi yetenek ve mugdat gibi fena olmayan bi rotasyon oyuncusu alındı.sadece gereksizlerden belhanda ve carole gönderilip,emre akbaba-ndiaye-stoper ve forvet takviyesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt