Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-4 faul aldırdı.bazıları videoda var.kaptıgı 1 topu koymuslar sadece.2 top daha kapmıstı.1.36dan sonra beni mest etti bi de 2.39dan sonra.maşallah

3 güne everton ndiayeyi almazsa bize gelir,net.emre akbaba da biter bu hafta herhalde.denayer yine bu hafta gelebilir.hızlı bi haftaya giriyoruz

serdar aziz 3-4 antrenmandır var.
nagatamo 2 antrenmandır var.
muslera 1 haftadır takımda.
eren derdiyok 2 idmanla sahaya sürüldü.

feghouliyi değiştirecektim,ama yapamadım.böyle bi ortam yaşıyoruz,bunlar bi sebep değil.

Fatih Terim

haklı mazeretler

Liverpool geçen yıl 2 maç 7 atmıştı bizim düzeyimizde bir takıma. O tip kuralar gelirse bu savunmayla 7-8 gol hayal değil. İnanılmaz basit pozisyon veriyoruz, öyle böyle değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
InsaAllah Liverpool u cekmeyiz. Bu kadro ile Bjk nin rekorunu kirabiliriz (Allah korusun)

daha istekli olmalıyız.daha bi arada oynamalıyız.zaman zaman 20 dk yarım saat iyi oynadık hazırlık maclarında ama yeterince iyi değiliz.konsantre degiliz.daha ciddi,oyunu her saniye isteyen bi duruma geçmeliyiz.

Fatih Terim

5-6 yemek normalmi?
bizim gibi eksik,o kulvar için hazır olmayan takımlara normal öyle sonuclar.

hoca şunu demiş.

Şampiyonlar liçin için yetersiz bu oyun.o seviyede hata yaparsanız hemen cezalandırılırsınız..şampiyonar ligi hata affetmez.teknik taktik ve atletik açıdan mükemmel olmak lazım.

Fatih Terim

sampiyon olmamizin en büyük nedeni ic sahdaki maclar.
bu kadroyla dis saha her mac zorlaniriz bunu gecen sezonda gördük.
eger yine sampiyon ve clde basarli olmak isityorsak takviye sart.
8 no ve stoper en azindan.

şampiyonluk için müthiş katkılar aldık.ama futbolda dünle yaşanılmaz.mukaveleler ve beklentiler uyusmuyo.bunu sezon bittiğinden beri geçen süreçte söylemiştim zaten.değişeceğiz..

fatih terim

Süper kupayı alan takımlar o sene ligde çok kötü performans sergiliyor tek tesellim bu oldu. Acilen 8 numara alınmalı ve Gomis konusu çözüme kavuşmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt