Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ülkenin mali durumu batıyor, iç transfer dışında birşey beklemiyorum.

geçen yıl terim tudorun ekmeğini yedi,bu yıl sezon başını tudorla geçiremedik bu ciddi dezavantaj
gomis bu yıl satılmazsa başımıza bela olur,sorunlar ciddi
Tudor' un yok saydığı Donk ve hepimizin burun kıvırdığı Nagatomo olmasa şampiyon filan olamazdık. Ne anlatıyorsun yaw?...

Dolar 5,31 beyler farkindamiyiz ? Çok uyguna transfer varsa yapalim bunun dışında genc oyunculara yonelmek gerekli eldeki kaliteli ve potansiyelli oyuncularin verimini arttirmak gerekli. Hoca altindan kalkacaktir bu durumlarin.

o zaman
-------------muslera----------
mariano denayer serdar nagatomo
------------fernando-------
-----ndiaye emre akbaba------
feg&henry garry
doumbia
andre silva yazmadım tuzlu olur çok maaş ister bu isimlerle en mantıklısı bu,aslında sporting wendeli opsiyonlu kiralık verse ndiaye-wendel yanyana tempo manyağı olurduk ayrıca şut çeken bir ortasaha oyuncumuz olurdu...
Maicon-Belhanda-Gomis-Carole şut..

FT: daha cesur adımlar atmalıyız

Benim anladığım Gomis e rest Belhandaya kapıyı göstermek.

Tüm hazırlık maçlarında selçuk muğdat hanry sinan oynamışken dünkü kadroyu oyuna süren Terim başkana mesajı verdi bana göre Kupa gitti elden ama bakalım kazanan kim olacak.

Rahat geldi dediğimi hangi pasajdan çıkardın? Bir daha oku istersen kardeş.
''Geçen sene arkama yaslanıp rahat rahat şampiyonluğu beklemiştim ve geldi'' bu bölüm anlatıyo aslında iletin genel olarakta onu söylüyo taraftar abartmıyo geçen seneden belliydi yapılması gereken hamleler yapılmadı ve akhisara kupa vererek başladık sezona..

Sporting daha gecen 2 milyona satisa ciksrmisti sanki doumbiayi

3 gün kaldı PL'de transferin bitmesine şu Denayer ve Ndiaye işleri netliğe kavuşacak hiç değilse, Ya bir takıma giderler adları daha geçmez yada kiralama yolu açılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt