Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalinic ve Silva da gitti Milan'dan da santrafor alamayacagiz

Abel Hernandez'i de kaybettik

Alex Sorloth ya da Haris Seferovic'i kiralasak bari

Ya da bir Milik macerasi denenebilir

Transferin son gunu Giroud'yu kovalayabiliriz Belhanda kozuyla yakin dostlar galiba
Renktaşım gözünü seveyim Belhanda yı buraya bağlayacak hiç bir adım atmayalım tez elden s gitsin.

evet beyler gomisi satıp alacağımız ismi belirledim hiç yabancılık çekmeyeceğimiz garanti gol sevinçlerine dikkat

Yani alicisi yoksa nasil gidecek?

Giroud'nun gelmesi Belhanda'nin oynunu cok iyilestirir diye dusunuyorum

10m veren varsa dehleyelim zaten
Renktaşım isteyeni mutlaka vardır. Sen 10 diye ısrar edersen gitmez tabi. 8 i kabul et yoksa bu sezon bol bol yedek kulübesinde olacağı için sezon sonu 4 e ancak satarsın.

Bitik bi eleman, 29 gol atan adama teneke bağlayıp o tarz bi adam almak sacma olur
gomiste kafa olarak bitmiş 6 milyon alıp beğenmiyo eleman performansından dolayı gitsin istemiyoruz,doumbia düşük seviye biri değil fırsat transferi deyip riske girilebilir yada andre silva kiralanıp 4 milyona yakın maaş artı bonuslar veririz,bu kadar ucuza iyi bir referansla önerebilceğin biri varsa kabulümdür.

Dolar olmuş 5.30 Euro olmuş 6.12 ne transferi diyorsunuz. Bari şu altyapı da ki gençlerden 6 yada 7 tane topçu çıksa.

gomiste kafa olarak bitmiş 6 milyon alıp beğenmiyo eleman performansından dolayı gitsin istemiyoruz,doumbia düşük seviye biri değil fırsat transferi deyip riske girilebilir yada andre silva kiralanıp 4 milyona yakın maaş artı bonuslar veririz,bu kadar ucuza iyi bir referansla önerebilceğin biri varsa kabulümdür.
Bana göre Gomis kalıp kiralık sprinter bir forvet daha iyi çözüm olur, Doumbia Göztepe - Bursa gibi takımlarla anılıyor işte baya düşüşte olduğunu açıklar nitelikte, Gomis - Niasse - Eren mesela idealdir

Dolar-Euro bu seviyedeyken bırakın transfer yapmayı muhtemelen 3 klüpte iflas eder. Çinli ve Arap pazarı yavaştan gelir gibi

Emre Akbaba için fazlaca olumlu yönde iddia var ama artık KAP gelene kadar inanmıyorum

Aynı görüşteyim.

Umarım denayer-ndiaye kiralanır
bir golcü ve Emre Akbaba gelir.

Teklif geldigi iddia edilen Gomis ve Belhanda var zaten, Maicon icinse takas var Sporting'den

Ben acikcasi Maicon takasini kabul etmezdim, dun gecen sezon basindaki gibi oynadi verim alabiliriz. Ayrica Sporting'den alacagimiz ise yarar topcu yok, ise yarayanlari vermezler daha dogrusu. Gomis ve Belhanda ise toplam 15m getirecek sekilde satilabilir. Carole de ne getirse kardir denerek gonderilmeli.

O parayla yabanci 1 santrafor, 2 orta saha, 1 stoper alinmali. Ayrica yerli Emre Akbaba ve sol bek yedegi bakilmali.

Bu tabii en ideal senaryo. Ikisinden sadece birini satip bir 2 degil de 1 orta saha alabiliriz.

Ama bana oyle geliyor ki para edecek kimseyi satamayacagiz. Denayer kesin kiralanacak, Carole satilabilirse de Ndiaye kiralanacak.

Lig icin ehh bir kadro ama oyle cok iyi falan degil. Acikcasi ciddi endiselerim var.

Transfer falan beklemek hayalcilik bu devirde. Emre akbaba dediğin adam bile 3 m euro=20 m tl

Mali konuda tüm arkadaşlar boşaldığına göre nöbeti sabahçılar devralsın...

Stoper ve 8 numara sart

Forvet de sart... butun sezon Gomis cekilmez ve yetmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt