Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gayrimenkulleri arazileri yok parasına satan zihniyet Rodriguesi 5e falan satabilir ancak.

Belhandaya o kadar kızgınım ki beleşe gidecek deseler kabul ederim.

Yav 2 ye gitse 3.350 garantiden 3 yılda 10 milyon para alacak.3 yılda garanti +12 getiriyor . Gitse 1.6 alacak topçuyu 3 milyona getirsen -7.8 Milyon yapıyor.
Adamın 2 milyona gidişi ve oyuncu değişimi
4.2 Milyon gelir sağlıyor 3 yılda

Net olarak söylüyorum hiç gitmemesiden iyidir 2ye falan gitmesi.

Başkan Gary Cahill’i alıyor! –

Fatih Terim, yönetime savunmanın da mutlaka güçlendirilmesi gerektiğini iletti. Bunun üzerine Başkan Mustafa Cengiz gözünü en yükseğe dikti. Başarılı hocanın listesinde bulunan Gary Cahill’i transfer etmek için çalışmalara başladı.

(Fotomaç)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz hala aklımızdaki veya şiştiğini kabul ettiğim piyasadaki olması gereken teklifleri beklersek 1 oyuncu dahi satamayız çok para döktüklerimizden.
Maicon
Belhanda
Falan bunlardı 3e 5e bakmadan postalayacaksın yerine adam bulamama ihtimalin yok çünkü.

Transferde uçmayan, alt yapıdan veya çok cüzi bonservis ile 3-5 genç kazanıp satan takım 10 yıl sonra ayakta kalır.

Başkanın hayal satmak yerine acilen feda demesi gerekiyor. 2-3 sene toparlanma ile 20-30 yıl kurtarılır.

belhanda gomis ve feg den kime teklif gelirse tutarına bakılmaksızın satılmalı. gözümde hiçbir değeri yok bunların

94b22fa6c47ceb77651865963938dbcd.jpg

7f26bd30437736f1b54a5ea61267afa0.jpeg

Baskan çildirmis

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FT in "kafasına göre oynayamaz" cümlesinin direkt Belhandaya olduğunu düşünüyorum. Umarım satışına onay verir.

Bu bir kıyam, bu bir diriliş, bu bir ayağa kalkış diyen sayın Mustafa Cengiz Başkan transfer yapmayıp şampiyonlar liginde gurubu sonuncu bitirince inan edin kıyamı görecek

Problem şu.

CL konusunda beklenti çok saçma. 4. Torbadayiz. Kura şansı olmazsa 4. Olmamiz garanti. Bizim 4. Iken bir ust tura cikmak icin milyonlarca euroluk yatirim yapmamiz sart. Milyonlarca euro oyle belhandayi,feghouliyi, maiconu, gomisi satmakla olmaz. Kaldi ki yerlerine de bi dolu adam alman lazim. Ama mumkun degil.

Jannsenn denen odunun 5 milyona kiralandigi gunumuzde 6 ya 7 ye Gomisi satacak bi dolu akli evvel var. Gomis ikna edilecek. Kaldi ki 1 eylulde kendine gelir , profesyoneldir.

Biz yuksek maliyeti olup zirnik katki vermeyen belhanda, feghouli, tolga, carole, selcuk gibilerden kurtulalim asil.

Sonra belli ki ilk hedef forvet arkasina belhanda yerine emre akbaba olacak.

Kiralama denayer olacak. Maicon kalacak belli artik. Kiralik 8 ve kiealik forvet olmasi da satis performansimiza bagli.

Bu yil hedef CL degil. Tekrar sampiyonluk ve seneye de CL den 40 milyon euroyu cebe indirmek olacak. 4 yil yardimci oyuncu olarak CL ye katilicaz.

Fenerin emirkulu sabahtan anti-GS mesaisi.

Fenerin hayallerini bitiren her oyuncumuza saldirirlar.

Belhanda, feghouli, selcuk , tolga, tarik hic problem yok.

Sneijder, Gomis, Melo problemli ama !!

Hadi ben ifb medyasina aliskinim, guluyorum geciyorum.

Ama beni tek uzen bu medyanin doldurusuna gelen GS taraftarlari !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt