Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis bi ara alacaklarını bahane edip kayseri deplasmanına gitmemişti hatta nevzat vs. haberini yapmıştı millet baya sallamıştı nevzata. Şimdiki paragözlülüğüne bakılırsa o zamanki haberlerde doğruydu muhtemelen.

ne gary cahilli ya futbol cahili adam bile 32 yaşındaki defans oyuncusundan medet beklemez.

2014'te Ünal Aysal, borçlar için Denizbank ile masaya otururken %77’si $, % 23’ü TL üzerinden olan borçları tam tersine çevirerek %77’lik döviz borcunu TL’ye çevirdi. O günkü dolar 2.066 idi. Şu anda 5,20 An itibariyle yapılan tasarruf yaklaşık 100m$.

Dj8epriXcAIxj-N.jpg

Gomis bi ara alacaklarını bahane edip kayseri deplasmanına gitmemişti hatta nevzat vs. haberini yapmıştı millet baya sallamıştı nevzata. Şimdiki paragözlülüğüne bakılırsa o zamanki haberlerde doğruydu muhtemelen.

Alacaklarını isteyen biri paragöz olmaz ki adam sözleşmesinin gereğini istiyor. Problem burada sözleşmelerin altından kalkamayacak kadar uçan yönetimlerde.

Bir oyuncu maasi gecikmeli ödendiginde sikayet etmesi ne kadar dogruysa sözlesmesinde yazmayan birseyi talep etmesi de okadar yanlis

Ülkece İran gibi olmasak bari :/

Ciddi bir soru soruyorum samimi cevap bekliyorum.

Kulubumuzden açıklama yapılsa ; Sayın Fatih Terimin ricasıyla politika değişikliğine gidilip bu yıl transfer yapılmayacak Belhanda Gomis Feghouli ise 4er milyon € bonservisle satılacaktır.

Dense ne tepki verirsiniz?

Imkansiz derim . Cunku once bu parayi resmi olarak teklif eden olmasi lazim

Bu maas skalasinda katiyen uzerine bir de bonservis odemeyeceklerdir

Tebrikler Başta Aspor olmak üzere taraflı basın amacına ulaştı . Harcayın bakalım Gomis i . Drogra Derdiyok 30 gol atar bu yıl

Gomis'in durumunu medyaya falan yıkıp suçlu aramayın artık sahada vücut dilinden tutun,tavırları,menajerinin açıklamaları falan durum bariz ortada,hala romantikçe 29 gol attı diye burda duyar kasmayın Galatasaray'ın forveti Elmander gibi 13 gol atsın ama mücadele adanmışlık görelim

Medya her zaman elimizde ki değeri değersizleştirme hamlesi yapmıştır.

Gomis de malzeme veriyor sağolsun. Yönetim de yalanlamayarak veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt