Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese hayirli nobetler son gelişmeler nedir acaba ?

charly musonda=opsiyonlu kiralık
origi=opsiyonlu kiralık
ndiaye=kiralık
denayer=opsiyonlu kiralık
mendy=opsiyonlu kiralık(fernando gönderilirse olabilir aslında)
el haddadi=kiralık
rafinha=hayal ama gerçekleşse ne güzel olur kiralık (vidal-arthur 2 oyuncu aldılar o bölgeye 2 yıl kiralasalar nolur)
raul de tomas=defalarca yazdım forumda tek beğenen benim galiba tipik golcü herif çok yararlı olur opsiyonlu kiralık
marko rog=pozisyonunda 5.isim oldu kiralanabilir..
moise kean=kiralık olabilir 2 yıllık..
musacchio=opsiyonlu kiralık caldara geldi bide üstüne..

Emre Akbaba için 3.3 mil. € filan verebiliyorsak kesinlikle birilerini satacağız demektir. Bakalım görelim kimler satılacak veya E.Akbaba 'dan sonra transfer yapılacak mı ?

Emre Akbaba için 3.3 mil. € filan verebiliyorsak kesinlikle birilerini satacağız demektir. Bakalım görelim kimler satılacak veya E.Akbaba 'dan sonra transfer yapılacak mı ?

hqdefault.jpg

Daha once sordum kimse cevaplamadi.

Emre'yi daha once hic izlemedim. 66 numarali Arda kadar iyimi bu cocuk?

sezon sonunda epey bir yerli oyuncu serbest kalacak. dortmund'dan nuri ile hemen anlasma saglamak lazim devre arasinda.

fatih terim etkisiyle milli takimdan tandigi gökhan töre ve sener özbayrakli da sözlesmesi biten oyuncular

bursaspor'dan aziz behich, akhisar'dan ömer bayram ve altinordu'dan yusuf acer sol beke uygun alternatifler

yine akhisar kalecisi fatih öztürk serbest kaliyor. bunlari bedava kapip yerli kalitesini artirmamiz lazim

alt yapi kontenjanindan sadik ciftpinar ve efecan karaca da düsünülebilir genis kadroda

serdar, sinan ve mugdat disinda sadece alt yapi oyuncularimiz var. akbaba da alinirsa minimum 4 yerli oyuncu daha alinmasi lazim. bunlarda yukarida belirttigim isimler olabilir. yerli oyunculara para harcamayi pek uygun görmüyorum istisnalar disinda

#3.5 milyon euro para alan selcuk inan hic kusura bakmasin sezon sonu pasa pasa gidecek ,keza tolga ahmet eren falan gereksiz adamlar

3 M € Emre gibi bir adam için normal , Sezon sonunda bedelsiz almak falanda kolay değil 150 farklı takım devreye girer imza parası verir cart olur curt olur.

sezon sonunda epey bir yerli oyuncu serbest kalacak. dortmund'dan nuri ile hemen anlasma saglamak lazim devre arasinda.

fatih terim etkisiyle milli takimdan tandigi gökhan töre ve sener özbayrakli da sözlesmesi biten oyuncular

bursaspor'dan aziz behich, akhisar'dan ömer bayram ve altinordu'dan yusuf acer sol beke uygun alternatifler

yine akhisar kalecisi fatih öztürk serbest kaliyor. bunlari bedava kapip yerli kalitesini artirmamiz lazim

alt yapi kontenjanindan sadik ciftpinar ve efecan karaca da düsünülebilir genis kadroda

serdar, sinan ve mugdat disinda sadece alt yapi oyuncularimiz var. akbaba da alinirsa minimum 4 yerli oyuncu daha alinmasi lazim. bunlarda yukarida belirttigim isimler olabilir. yerli oyunculara para harcamayi pek uygun görmüyorum istisnalar disinda

#3.5 milyon euro para alan selcuk inan hic kusura bakmasin sezon sonu pasa pasa gidecek ,keza tolga ahmet eren falan gereksiz adamlar
murhan gel geç transfer komitesinin başına yarın başla ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt