Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.589
- 21.683
- 2.973
Sezon açılıyor ama transfersizlik, takımın boktan hali ve mevcut bazı oyuncuların iticiliği yüzünden zerre heyecanım yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben 9 sene 1 Milyon şeklinde ödenecek olarak algıladım, Bu dediğinde zor sonuçta takımın bu yıl kısıtlaması varsa önümüzdeki yılda kısıtlaması oluyor o yıl 9 M yazması da takımın işine gelmez. Ben şu şekil düşünüyorum Mesela Emre Akbaba 3 Milyon €'ya mı geldi sen bunu planlandırarak 1-1-1 şeklinde ödersen bu yıla yansıttığın gider 1 M olabilir diye düşündüm ki mantıklı geliyor bana
Benden duymuş olmayın emre akbaba nın alanya ile sözleşmesi uzatılıp bize kiralanacak ? bonservis parası seneye verilecek

İkisinde de oynayabiliyor hatta kanat oynama özelliği de varAkbaba sag icmi daha iyi olur sol icmi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir ortasaha daha kiralanır bence_________________________Fernando Reges______________________
____________Youness Belhanda_______Emre Akbaba_____________
Sofiane Feghouli_______Bafetimbi Gomis______Garry Rodrigues
Ligde iş yapar şu düzen diye düşünmekteyim.
Donk Fernandoyu
Selcuk Belhandayı
Sinan Feghouliyi
Onyekuru Garry'i
Eren de Gomisi yedekler
içinde fernando ve belhandayı barındıran 3lü orta sahayı defansif olarak matuidi ofansif olarak david silva bile kurtaramaz biz emre akbabayla mı çözeceğiz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi