Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon açılıyor ama transfersizlik, takımın boktan hali ve mevcut bazı oyuncuların iticiliği yüzünden zerre heyecanım yok.

Ben 9 sene 1 Milyon şeklinde ödenecek olarak algıladım, Bu dediğinde zor sonuçta takımın bu yıl kısıtlaması varsa önümüzdeki yılda kısıtlaması oluyor o yıl 9 M yazması da takımın işine gelmez. Ben şu şekil düşünüyorum Mesela Emre Akbaba 3 Milyon €'ya mı geldi sen bunu planlandırarak 1-1-1 şeklinde ödersen bu yıla yansıttığın gider 1 M olabilir diye düşündüm ki mantıklı geliyor bana

İşte ben de diyorum ki UEFA olayın nasıl olduğuna bakar. Miktara değil. UEFA nezdinde 1-1-1 ile 1-9 veya 4-15 falan aynı yöntem olarak geçer. Yoksa iş içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Özellikle büyük takımlarda bu daha da fena olabilir. Mesela Real Madrid FFP'den kaçacak diyelim. Neymar'a bu yıl 100 milyon euro verir seneye 200 verir bir sonraki sene 100 daha verir. Ama PSG'nin de bunu kar olarak yazması gerekir. Yani PSG bunu bu yıl 100 seneye 200 falan diye yazmayacaktır. Ben 400 milyonluk bir satış yaptım diye bildirecektir UEFA'ya. Ama PSG'nin elinde o kadar para olmayacak. Sorun da buradan kaynaklanıyor. Sen Emre Akbaba'yı alırken de 1-1-1 diye taksite bölebilirsin ama UEFA total ödemeye bakar. En azından benim bilgim bu yönde. Keşke senin dediğin gibi olsa ama bu sefer de Belhanda'yı sattık diyelim 10 milyona adamlar dedi ki 4 taksitte ödemek istiyorum. Kabul ettiğin takdirde senin bu yıl kullanabileceğin para 2.5 milyon euro olacak. 10 değil. Bunu sadece alan olarak değil satan olarak da düşünmek gerek.

Benden duymuş olmayın emre akbaba nın alanya ile sözleşmesi uzatılıp bize kiralanacak ? bonservis parası seneye verilecek

Yok artık. Emre gelsin bende çok istiyorum ama büyük paralar vereceksek bu yoklukta istemem.

Mümkünse 6 ay beklensin ön sözleşme yapılarak gelecek sezon kadromuza katılır.

Bizim direk ilk 11 için 3 oyuncuya ihtiyacımız var. Stoper, 8 numara ve forvet.

Emre bunlardan hiç birini karşılayamaz ama eldekilerin performansını artırabilir.

Belhanda, Gomis vs. gidecekse okey ama onlar varken ve kaynak yokken bu transfer öncelikli olmamalı.

Bizi tutan zaten teklif bile alsa bırakmıyor, Neco tutmuş zaten niye kendini riske atsın.

Sonra sezon ortasında kovulur falan buradaki işinden de olur gariban...

Arkadaşlar transfer için hepimiz sabırsızlanıyoruz ama sakin kalmak gerek öyle ya da böyle transfer yapılacaktır hatta şu yönden de bakmak lazım sadece biz değil diğer kulüplerde ciddi ekonomik sorunlar devam ediyor bu sene bizim en büyük şansımız hatta bizi diğerlerinden daha iyi noktaya getiren CL'den gelecek paralar mesela Beşiktaş bu sezon 15 m euro'ya yakın oyuncu sattı fakat oyuncu alamıyor sattığı oyuncuların parası direk oyuncu maaşlarına gidiyor.

Geçen sezon şampiyon olamasaydık muhtemelen şu dolar ve euro artışı sonrası ekstra CL gelirleri olmayınca eldeki oyuncuları 1-2'ye bakmadan çıkarma noktasına gelecektik fakat şampiyonluk sonrası ciddi bir nefes aldık CL'den 45-50 m euro arası gelir geleceğini de düşünürsek bizim için çok iyi olacak o yüzden bu sene CL'de başarı kriterini arka plana atıp tekrar lige asılmalıyız ki seneye tekrardan CL'den gelecek paraya çok ihtiyacımız var burada önemli bir nokta da var ki CL'ye gittiğimiz sürece Riva ve Florya'dan gelecek para direk borca etki edecektir.

Emre Akbaba, Denayer ve forvet transferi yetecektir orta saha rotasyonu bir şekilde sağlayabiliriz fakat forvetteki yetersizlik yüzünden skora etki edemiyoruz hatta defanstaki ağırlık yüzünden kontra atak oynayan takımlara karşı stoperlerimiz ağır kalıyor kısacası bu iki mevki olmazsa olmazımız diyebiliriz. Bu hafta Ankaragücü deplasmanını geçtiğimiz taktirde 2 hafta üst üstte iç sahada oynayacağız ki Ağustos sonuna kadar rahat bir dönem geçiririz.

_________________________Fernando Reges______________________
____________Youness Belhanda_______Emre Akbaba_____________
Sofiane Feghouli_______Bafetimbi Gomis______Garry Rodrigues

Ligde iş yapar şu düzen diye düşünmekteyim.

Donk Fernandoyu
Selcuk Belhandayı
Sinan Feghouliyi
Onyekuru Garry'i
Eren de Gomisi yedekler

_________________________Fernando Reges______________________
____________Youness Belhanda_______Emre Akbaba_____________
Sofiane Feghouli_______Bafetimbi Gomis______Garry Rodrigues

Ligde iş yapar şu düzen diye düşünmekteyim.

Donk Fernandoyu
Selcuk Belhandayı
Sinan Feghouliyi
Onyekuru Garry'i
Eren de Gomisi yedekler
Bir ortasaha daha kiralanır bence

içinde fernando ve belhandayı barındıran 3lü orta sahayı defansif olarak matuidi ofansif olarak david silva bile kurtaramaz biz emre akbabayla mı çözeceğiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre Akbaba konusunda bir kaç şey söylemek istiyorum genel de maçlarını takip ettiğim oyuncuların başında geliyordu. Emre hem 8 hem 10 numara oynayabilen hem de gerektiğinde kanatta oynayabilecek hızı ve gücü var ayrıca defansif aksiyonlarda yumuşak gözüktüğüne bakmayın tam tersi agresif bir tutumu var yani pres sistemine uygun oynayabiliyor. Korner, Penaltı ve Frikiklerde solak bir oyuncu olması da çok iyi olacaktır çünkü yıllardan beri sağ ayaklı oyuncular yüzünden korner ve serbert vuruşlarda çok sıkıntılar yaşadık. Emre Alanyaspor'da Vagner Love'a bir çok kez ara pasıyla gol attırdığı gibi Fernandes'le oynadığı ikili oyunlarda çok hızlı hücuma çıkışlara katkı verdirdi yani ikili oyunları oynayarak yay üstünde boşluk yaratabileceği gibi zekasıyla da arkadaşlarına rahatlıkla gol attırabilir. Emre gelirse Belhanda, Feghouli, Garry ve Gomis'in performanslarını çok ciddi şekilde arttıracaktır çünkü hem dripling üzeri ikili oyunlar da hem de defans arkasına havadan ve yerden çok iyi ara paslar atabiliyor. Umarım bir an önce gelir ve maç performansını birlikte değerlendiririz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt