Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekdal Hamburga geldiginden belli her sene sakatlik yüzünden 15-20 mac kaciriyor. 8 numara sakatlik sorunu olmayan birisi olmali. Fernando+Donk/Selcuk ikilisini orta sahada fazla görmek istemiyorum.

Beyler Fransa’da ki abimden haber aldım Gomis ve Belhanda kesin gidiyor Feghouli içinde teklifleri değerlendiriyorlarmış. Denayer kesin geliyormuş

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

cocuklarin-kizgigi-seyler.jpg

Böyle abili enişteli yazanlara acayippp gıcık oluyorum.

Zaten abisinin kim oldugunu falan yonetime aktarmasi gerek yoksa yasak kaynaksiz duyum ve ceza almasi gerekir

Raporlayabilirsin yani, ben sordum abin kim diye cevap bile vermedi

Valla bilmiyorum ama kaynak gösterilse iyi olur. Ben inanmam ama inanacak kisiler olabilir sonra uzulmesinler.

Valla bilmiyorum ama kaynak gösterilse iyi olur. Ben inanmam ama inanacak kisiler olabilir sonra uzulmesinler.

Iyi olur degil kural bu, raporlansa kaynak vermezse ceza yer yani

"[B][B][B][B][B]Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim."[/B][/B][/B][/B][/B]

Bafetimbi Gomis - Emmanuel Adebayor takasina ne derdiniz?

Bir de Alex Song bitik halde mi?

Song malatya taraftindan isteniyor büyük ihtimal bitik ayrica 6 numara. Gomis adebayor takasina gelince apo zaten izin vermez ama adebayor terimin sistemine cuk diye oturuyor

Song malatya taraftindan isteniyor büyük ihtimal bitik ayrica 6 numara. Gomis adebayor takasina gelince apo zaten izin vermez ama gomis terimin sistemine cuk diye oturuyor

Gomis mi Terim'in sistemine cuk diye oturuyor Adebayor mu?

Umarim Adebayor diyosundur cunku bence oyle Gomis ise hic uymuyor

Forumdan sir gibi sakliyorum ama defans problemimizi cozecek isim bellidir: Aaron Appindangoye

Orta sahaya da Erzurumspor'da show yapmasina ragmen takiminin dusmesine engel olamayacak aslan parcasi Ibrahim Akdag'i oneririm

hala gomisli kadrolar görüyorum, silin su herifin adini kadrolarinizdan. bir kac güne satilir kurtuluruz.

Gomis: Al Hilal (7.5m)
Belhanda: Crystal Palace (9m)
Carole: Troyes (750k)

Butce: 17.25m - 900k = 16.35m

Ihtiyaclar: Stoper, Orta Saha, Orta Saha, Santrafor, Yedek Kaleci (?), Yedek Sol Bek (?)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt