Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zor o is neyseki yukarida bir renkdasin dedigi gibi iyi ki fenerli değiliz ,cok sukur halimizeDiyorum gideyim Inter'i, Dortmund'u filan tutayım. Maçımi izleyip yatayim. Ama bı turlu kopamıyorum.
Fenerliler kafasına nasıl sikmiyor hep merak etmisimdir. Adamlarin son 10 senesi komple rezaletlerle ve başarısızlıklarla dolu yav. Birkaç seneye 3. büyük konumuna duserlerse şaşırmam yani.Zor o is neyseki yukarida bir renkdasin dedigi gibi iyi ki fenerli değiliz ,cok sukur halimize
Tamamdır yanlış konuya basmısın android uygulamasında.
O vakit parayı çıkartıp, Cash, masa ya "PATTT" diye fırlatarak atalım ve oyuncuları alalım.Montolivo ya da Bertolacci'yi kiralayalim diyecektim ama ikisi de kontratinin son senesindeymis
O vakit parayı çıkartıp, Cash, masa ya "PATTT" diye fırlatarak atalım ve oyuncuları alalım.
Transfersizlik den hep reisHer gecen gun seni daha az ciddiye almaya basliyorum rtas
İyi de muhterem, her daim ''Zevzek trolller' in önde gidenisin; daha da kötüsü, bu durumdan çok da mutlu bir halin var ayrıca. Şahsi kanaatimdir; hoşuna gideceğini zannediyorum. Değilse de kusura bakmayacaksın artık!...Transfersizlik den hep reis
İtalyada kriz bitti mi?Ordaki kriz sayesinde çok emek yedik.Şimdi orta sıra takımı dahi 12 milyon euro teklif ediyor