Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar icimdeki GS sevgisini söküp atacak bı formulunuz var mı? Ben artık sessiz sakin bı futbol seyircisi olmak istiyorum yav. Vallahi yoruldum, bıktım, yaşlandım... Yaklaşik 10 senedir futbolla haşır neşirim ve 10 senedir kaos var. Haini bitmez, capsizi bitmez...

Bı turlu başaramadım...

Xanax 0.5 mg

Şaaaak koyalım 10 milyon alalım Messi'yi şaşırdılar mı sonra bir 10 milyonda şak diye koyalım Pogba'yı alalım neye uğradıklarını şaşırsınlar.

Sıkıntıdan aklıma geldi:

Acaba Belhanda'nın asistlerinden, top kaptırıp yedirdiklerini çıkardığımızda kalan sayı pozitif midir negatif mi?

Tassak geçiyorsun sandim önce ama gerçekten de öyle bı ilaç varmış yav. :D

Aslında şaka yapılacak mevzu değil ciddi psikolojik rahatsızlıklarda veriliyor. İnsanı umursamaz yapıyor o sebeble Avrupa seyircisi tadında takılırsın, 5 yesek Canaydın gibi alkışlarsın renkdas.

Genelde ikişerli alıyoruz gençleri ilginçtir.

gencleri topladik

ecf.gif

Sıkıntıdan aklıma geldi:

Acaba Belhanda'nın asistlerinden, top kaptırıp yedirdiklerini çıkardığımızda kalan sayı pozitif midir negatif mi?
Gol biraz şansa bağlı bir olay

Ama eminim ki Belhanda 'nın hazırladığı gol pozisyonu sayısı yedirdiği gol pozisyonu sayısının yanında çok azdır ...

Atılıyor ama Arif kısmen haklı. Bazen atabiliyor iken, bazen not supported uyarısı geliyor. Yine mesela gelen özel mesajları bu mesaj hakkında gelen bildirim üzerinden açar isen okuya biliyorsun.
İlk kez destekleyeceği bir mesaj aldım senden Kenan Abi.

Sıkıntıdan aklıma geldi:

Iyi hareketlerinden 2 dk video cikar. Rezilliklerinden Avangers uzunlugunden Film cikar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt