Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baya genc topladik güzel bi gelisme...alt yapi ile ilgili sanki bi planimiz var gibi simdi de onlari egitecek hocalar lazim...altinordunun ex t.d getirmistik galiba genclerin basina

Forumun teneke bağladığı 3 adam geçen sene 68 gole katkı yapmıs

Forumun teneke bağladığı 3 adam geçen sene 68 gole katkı yapmıs

Bunlari bölsek ne cikiyor?
29 Gol 5 Assist Gomis
6 Gol 9 Assist Feghouli
3 Gol 8 Assist belhanda

Gomis Insan Üstü oynamis bizim Ligde
Feghouli Sakatlik+ hemen Kirmizi yemesine ragmen yine iyi Kasmis
Sözde 10 nomuz bir yerlerimin Krali ise rezalet kasmis, yaninda Garry+ Feghouli önünde Gomis olmasina ragmen. Burada Emre Akbaba olsa, bosluklari iyi degerlendirip 10 +10 yapmis olurdu mesela

Bunlari bölsek ne cikiyor?
29 Gol 5 Assist Gomis
6 Gol 9 Assist Feghouli
3 Gol 8 Assist belhanda

Gomis Insan Üstü oynamis bizim Ligde
Feghouli Sakatlik+ hemen Kirmizi yemesine ragmen yine iyi Kasmis
Sözde 10 nomuz bir yerlerimin Krali ise rezalet kasmis, yaninda Garry+ Feghouli önünde Gomis olmasina ragmen. Burada Emre Akbaba olsa, bosluklari iyi degerlendirip 10 +10 yapmis olurdu mesela
3'ünede teneke bağlanıyor demisim ne anlatıyon ? Gomis hain gitsin Belhanda top kaptırıyor gitsin Feghouli sisko gitsin böyle yürümüyor bu işler, 3'ü tüm kulvarlarda 68 gole katkı yapmıs somut bir veri iste. Gomis 38 , Feghouli 17 , Belhanda 13 gole katkı yapmıs

Beinsport Akbaba 31 Ağustosa kadar Galatasaray formasını giymiş olacak demiş.

gencleri topladik

ecf.gif

Sabreden dervis bekleye bekleye gebermis renktas.

Bizde mecbur bekleyecegiz artik.

En azindan onyekuru'yu dogru bir sekilde kullanalim

Cok iyi bir topcu aldik ama henuz faydalanamadik

henüz daha faydalanamadık derken? daha lig bile başlamadı gözüm sabır bana kalırsa rahat kapar formayı diğer oyuncuların haline baktığımda.

Beinsport Akbaba 31 Ağustosa kadar Galatasaray formasını giymiş olacak demiş.

Kuzeniyle konuştum dedeleri kardeş emreyle(kuzeni üniversiteden 5 yıllık arkadasım) .. . ara ara soruyordum bugun yazmış iş bitti diye.. O da babasıyla gorusmuş emrenin.. Alanyaya rest cekmiş ya salın beni ya devre arası bedava giderim diye.. Yalnız basakşehirin kapısından donmuş emre artık canından bezdirmişler cocugu yine de vazgeçmiş son anda...
@Keramettin TANRIVERDİ reyiz sen de soruyordu haber var mı diye son durum buymuş gerçi basına da düşmüş iyice

Yunus ortasahada Fernando-Diaye-Yunus ya da Fernando-Yunus-Emre gibi oynamaz mı?

Chelsea Kovacic, Kepa ve Fekirimi aliyormus ne. Her sene bir premier league takimi transfer icin niye son günleri bekliyor hic anlamiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt