Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus altyapıda forvette de oynuyordu 2. forvet gibi forvet arkası da kullanabiliriz ama bunlar için kilit oyuncu Ndiaye ya da Ndiaye tipi tempolu orta saha oyuncusu
ben daha önce emre belezoğlu tarzı bi 8 numaradan yanaydım ama şunu anladım ki fernando temposunu agresifliğini arttıramayacak bu yüzden parçalayacak bi 8 numara lazım bize ortasahanın direncini arttırıp agresiflik katmak için.

kiralık ndiaye ve carlos allenadan biri,

kiralık mousset forvete

stopere de kiralık opsiyonlu mbodji

canavar gibi oluruz

hoca atletizm eksikliğinden de bahsetmiş....Denayer ve Ndiaye gelirse bu sorun çözülür bence....ilk 11'de Garry,Ndiaye,Denayer,Nagatomo gibi atletik oyuncular takımın temposunu üst seviyeye çeker

Feghouli'yi ve Belhanda'yı satıp 2 orta saha alsak Yunus Akgün'e sağ kanadı emanet etsek çok güzel olacak,oynaya oynaya fiziğini de geliştirir ayrıca extra yabancı kontenjanı kazanırız

en büyük yolsuzluk maicon transferinde döndü bence. porto bu sene newcastle'den chancel mbemba gibi bir adami 8 milyona almis, biz gidip maicon kalasini o paraya aldik. insan hayret ediyor. murilloyu inter gibi eli bol kulüp bile 8e aldi. herkes belli bir seviyede sahada topla birseyler yapabilecek stoperler ararken sadece biz gidip böyle düz ve agir bir stopere bu kadar para verirdik. 5 gol atiyorsa 10 gol yediriyor.

italya'da tonelli-juan

ingiltere'de riedewald-kabasele-bednarek-denayer-kalas-rojo

belcika'da kara

gibi stoperler bizim isimizi görür bence maicon'u da acilen satmamiz lazim 3-4 fark etmez

hoca atletizm eksikliğinden de bahsetmiş....Denayer ve Ndiaye gelirse bu sorun çözülür bence....ilk 11'de Garry,Ndiaye,Denayer,Nagatomo gibi atletik oyuncular takımın temposunu üst seviyeye çeker

--------------------------------Nando---------------------------
Mariano--------Donk-------------------Serdar--------------Nagatomo
-------------------------Fernando-------------------------------
--------------------------------------Ndiaye--------------------
Fegh/Onye------------------Emre A.-----------------------Garry
-----------------------------NORMAL GOMIS-----------------

Bu Ligin icinden gecer süphesiz

Muslera
Mariano-Denayer-Serdar-Nagatomo
Fernando-Ndiaye
Yunus/Sinan-Emre Akbaba-Garry/Henry
Gomis/Yeni transfer

“İlk günden beri bu kulüpte sevgiyi ve aşkı gördüm. Kampa geldiğim ilk anda Fatih Terim beni sahaya davet etti ve tüm takıma tanıttı. Orada şunu hissettim: Beni ilk anda aileye kabul etti ve aileye tanıttı. Bu bir futbolcu için çok önemli. Sahada da bunu gördüm takım arkadaşlarım tarafından. Ben de bu aşka ve sevgiye karşılık sahada yüzde 100’ümü vermek için hazırım.”

“Premier Lig’den, Bundesliga’dan çok sayıda teklif aldım. Çünkü iyi sezonlar geçirmiştim. Ama henüz kariyerimin başındayım. Everton’dan önce de birçok iyi kulübe gidebilirdim. Ama orada belki 2. veya 3. tercihler olacaktım. Orada çok yetenekli ve kaliteli oyuncular olabilir, onlar oynayabilirdi benim önümde. Ben kariyerimin bu aşamasında oynamayı, süre almayı tercih ediyorum. Çok şanslıyım ki iyi bir menacerim var. Onunla beraber birçok şeyi konuşup tartıştıktan sonra hep kariyerimde doğru kararlar aldığımızı düşünüyorum.”

onyekuru

Gomis kalacak gibi gözüküyor o zaman Belhanda veya Feghouli yolcu....Carole de gidecek....

Emre Akbaba dışında,Ndiaye,Denayer ve forvet alınır bu şekilde Gomis kalırsa yanına alınacak forvet Teodorczyk gibi biri olabilir.....

‘Asıl yerim 9 numara ama solda da iyiyim’

“Orijinal poziyonum 9 numara. Akademide oynarken 9 numarada başlamıştım. Hı zımı kullanabiliyordum, özellikle final noktasında. Ama çok sayıda teknik adamla çalıştım. Onlar beni bazen sağda ve solda oy nattılar. O yeteneklerimi görme fırsatım da oldu. Belçika’ya, Eupen’e gittiğimde orada sol açıkta oynamaya baş ladım. Sol açıkta iyi bir iş çıkarmıştım. Ya ni şu anda sağda, solda, fo rvet arkasında oynamam benim için hiç problem değil. Ama profesyonel olarak sol açıkta oynadım, yani tüm özelliklerimi orada göstere biliyorum.”

ONYEKURU

Yayin geliri 10 milyon euro.

‘Asıl yerim 9 numara ama solda da iyiyim’

“Orijinal poziyonum 9 numara. Akademide oynarken 9 numarada başlamıştım. Hı zımı kullanabiliyordum, özellikle final noktasında. Ama çok sayıda teknik adamla çalıştım. Onlar beni bazen sağda ve solda oy nattılar. O yeteneklerimi görme fırsatım da oldu. Belçika’ya, Eupen’e gittiğimde orada sol açıkta oynamaya baş ladım. Sol açıkta iyi bir iş çıkarmıştım. Ya ni şu anda sağda, solda, fo rvet arkasında oynamam benim için hiç problem değil. Ama profesyonel olarak sol açıkta oynadım, yani tüm özelliklerimi orada göstere biliyorum.”

ONYEKURU
Gomis biraz kendine gelse....Gomis-Henry ikisili çok can yakar

‘Burada kalmam bana bağlı değil’
“Galatasaray’da kalır mıyım... Futbolda her şey mümkün. Ama şu an kiralık bir oyuncuyum ve bu benim tek başıma verebileceğim bir karar değil. Kulüple bir kontratım var. Onların da benden memnun olması lazım. Bana ilk günden itibaren sevgi gösterdi bu kulüp. Tüm çalışanlar, teknik heyet, büyük taraftarlar...”

‘En iyi dostum Celil Yüksel’
“En iyi anlaştığım kişi Celil Yüksel (Galatasaray’ın 20 yaşındaki orta sahası). Celil de İngilizce bilmiyor, ona öğretmeye çalışıyorum. Bazen daha yavaş konuşuyorum ki beni daha iyi anlasın diye. O da İngilizce öğrenmeye çok hevesli.”

ONYEKURU

bu kalır burda.seneye bi daha kiralarız

en büyük yolsuzluk maicon transferinde döndü bence. porto bu sene newcastle'den chancel mbemba gibi bir adami 8 milyona almis, biz gidip maicon kalasini o paraya aldik. insan hayret ediyor. murilloyu inter gibi eli bol kulüp bile 8e aldi. herkes belli bir seviyede sahada topla birseyler yapabilecek stoperler ararken sadece biz gidip böyle düz ve agir bir stopere bu kadar para verirdik. 5 gol atiyorsa 10 gol yediriyor.

italya'da tonelli-juan

ingiltere'de riedewald-kabasele-bednarek-denayer-kalas-rojo

belcika'da kara

gibi stoperler bizim isimizi görür bence maicon'u da acilen satmamiz lazim 3-4 fark etmez
Acele ettiler uefa maçları için haziranın sonunda aldık. 1 ay daha beklesek çok iyi oyuncu alırdık oraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt