Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DkFVjL4W0AAi0W1.jpg

Servete bak servete. Şampiyon olana verilen ödül 5 milyon Euro

Cüneyt Çakır: "Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi nedeniyle çok adaletli bir sezon olacak. VAR sistemine başından beri en çok inanan insanlardan biriyim" [Trt Spor] FreeKick on Twitter

senin ben inandiklarina

Degil cl ligde bile oynamasi zor o ortasahanin.sorun fernando nun dinamik olmayan oyun yapisi.hazirlik maclari ve akhisar macindaki gibi devam ederse fernando takimda ilk kesik yiyecek adam olacaktir.

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ayyyyynen moruk takımdaki en yüksek iqlu futbolcu kesik yiyecek ayyyynen.Zaten DMCler aşırı tempolu oynamalı aynen.Geçen sene en iyi dönemlerinde bile Fernando tempolu oynamadı,Kante falan mı zannediyordunuz yoksa?Hiçbir zaman öyle bir oyun tarzı olmadı öyle birşey vaadetmedi Fernando.Meziyetleri bambaşka.Yakın zamanda oldu diye yazıyorum.tempolu sanılan Badou'nun pressini iki pasla aşarsın.Fernando gibi akıllı pozisyon bilgisi olan adamlara karşı bu zor.Top kapma istatistiğinin iyi olma sebebi de tam olarak bu,basarak falan top kazanmıyordu bu adam.Liverpool,Man City vs izleyip CL'de muazzam tempolarda futbol oynanıyor sanıyorsunuz.Tempo herşey değildir.Temponun kralını yapan Tottenham'ı iki pozisyonla eledi nispeten stabil futbol oynayan Juve.

Fulham, Kara Mbodji transferinden vazgeçti. Senegal'li stoperin durumu belirsizliğini koruyor. Oyuncu, Belçika'dan ayrılacak. Galatasaray ise bu transfer için halen ısrarcı. [Galsen Foot] Seçkin on Twitter

Tolga - Tarık - Ahmet - Carole > out
Denayer - Ndiaye - Akbaba > in

------------------Muslera------------------

Linnes_Serdar_Denayer_Naga

------------------Donk------------------------

--------Ndiaye______Akbaba---------

Yunus_____Gomis______Garry

* Gomis kalacak gibi maalesef.
* Belhanda - Feghouli'den biri satılırsa forvet hoca mutlaka aldırır. Aksi taktirde kontenjanı Ndiaye veya başka bir yabanci 8 numaraya kullanır bence.

Albayraki transferin başına koymak başlı başına hataydı zaten.

Ulan adam ne anlar transfer piyasasından
Koy floryaya futbolcuları eğlendirsin. Stand up yapsın diye istedi taraftar onu transfer yapsın diye değil.

Selçuk-Burak-Arda-Caner dörtüsü birbirine KARAA diyordu. İstemez.

Sporting Lisbon, Fenerbahce and Besiktas are all in talks to sign Leicester striker Islam Slimani, according to Sky sources.

eren ve gomis afedersiniz götünü kaldiramiyor

maicon ve ahmet deseniz kaplumbaga hizinda

feghouli belhanda selcuk fernando anca yürüyor

sinan agir maalesef, tolga kazma, donk eh iste, mariano da bitik

takimin göreceginiz üzere yarisi bitik, böyle adamlarla tempolu futbol oynayamazsin

39013.jpg

kanatlar disinda hep agir, statik oyunculara sahibiz stoper orta saha 10 numara ve forvete hizli oyuncular lazim. su kadroda bir tek mugdat olabilir belki temposuyla, ciguli belhanda fernando falan görmek istemiyorum ben. almisiz bitikleri, 1 sene oynayan dökülüyor artik. ciddiyetsiz herifler.

silva denayer akbaba gelse en azindan 2 eksigimiz kalir..

Ağır oyunculardan kurulu olduğumuz fikrine katılıyorum.Bu adamlar ağır olmasının dışında birde yetersiz. Bunları bu fiyatlara bir araya toplamak çok büyük meziyet ister.Ama başımızda çapsız başkan ve yöneticiler eksik olmadığı için normal karşılıyorum.

Sadece fernando konusunda katılmıyorum. Fernando ağır bir oyuncu olsada kesinlikle kaliteli bir oyuncu.Kaliteli olduktan sonra iki,üç tane ağır oyuncunun olmasında sıkıntı yok. Linnesi,serdarı yazıp fernandoyu yazmaman biraz enteresan olmuş..

Bizim sene başında çok net 2 orta saha 2 stoper ihtiyacımız vardı.Hiç donktur,muğdattır uğraşmayıp ne olursa olsun bu adamları almak için plan yapmalıydık.Daha geçen sene ligin ortalarında bile bu çalışma yapılabilirdi.
Ama bizim başımızdakiler aynen bizim gibi seyrediyor.Sürekli ağlıyorlar..

Tolga ahım şahım bir adam olmasa da ben Donk'un önünde görüyorum. Ama bilmediğimiz karakter sorunu varsa bilemem.

Bu arada Modeste çok iyi santrafor

Hem bonservis ödeme hem de maaşın yarısını ödet ne güzel dünya.

Bu anadolu takımları satmaya geldi mi ederinin iki mislini ister, almaya gelince üstüne para ister. Sonrada oyuncumu ayarttı diye ağlarlar. Size herşey müstehak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt