- 28 Haziran 2010
- 28.977
- 27.655
- 3.298
Servete bak servete. Şampiyon olana verilen ödül 5 milyon Euro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cüneyt Çakır: "Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi nedeniyle çok adaletli bir sezon olacak. VAR sistemine başından beri en çok inanan insanlardan biriyim" [Trt Spor] FreeKick on TwitterAyyyyynen moruk takımdaki en yüksek iqlu futbolcu kesik yiyecek ayyyynen.Zaten DMCler aşırı tempolu oynamalı aynen.Geçen sene en iyi dönemlerinde bile Fernando tempolu oynamadı,Kante falan mı zannediyordunuz yoksa?Hiçbir zaman öyle bir oyun tarzı olmadı öyle birşey vaadetmedi Fernando.Meziyetleri bambaşka.Yakın zamanda oldu diye yazıyorum.tempolu sanılan Badou'nun pressini iki pasla aşarsın.Fernando gibi akıllı pozisyon bilgisi olan adamlara karşı bu zor.Top kapma istatistiğinin iyi olma sebebi de tam olarak bu,basarak falan top kazanmıyordu bu adam.Liverpool,Man City vs izleyip CL'de muazzam tempolarda futbol oynanıyor sanıyorsunuz.Tempo herşey değildir.Temponun kralını yapan Tottenham'ı iki pozisyonla eledi nispeten stabil futbol oynayan Juve.Degil cl ligde bile oynamasi zor o ortasahanin.sorun fernando nun dinamik olmayan oyun yapisi.hazirlik maclari ve akhisar macindaki gibi devam ederse fernando takimda ilk kesik yiyecek adam olacaktir.
SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
daha ilk macta agzimiza zictiCüneyt Çakır: "Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi nedeniyle çok adaletli bir sezon olacak. VAR sistemine başından beri en çok inanan insanlardan biriyim" [Trt Spor] FreeKick on Twitter
senin ben inandiklarina
eren ve gomis afedersiniz götünü kaldiramiyor
maicon ve ahmet deseniz kaplumbaga hizinda
feghouli belhanda selcuk fernando anca yürüyor
sinan agir maalesef, tolga kazma, donk eh iste, mariano da bitik
takimin göreceginiz üzere yarisi bitik, böyle adamlarla tempolu futbol oynayamazsin
![]()
kanatlar disinda hep agir, statik oyunculara sahibiz stoper orta saha 10 numara ve forvete hizli oyuncular lazim. su kadroda bir tek mugdat olabilir belki temposuyla, ciguli belhanda fernando falan görmek istemiyorum ben. almisiz bitikleri, 1 sene oynayan dökülüyor artik. ciddiyetsiz herifler.
silva denayer akbaba gelse en azindan 2 eksigimiz kalir..
Şerefsiz eyyamcıCüneyt Çakır: "Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi nedeniyle çok adaletli bir sezon olacak. VAR sistemine başından beri en çok inanan insanlardan biriyim" [Trt Spor] FreeKick on Twitter
senin ben inandiklarina