Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse ransfer isteklerimi de yazayım.3 lider oyuncu istiyorum. Stoper-8 numara-10 numara fakat maalesef Denayer-Badou-Emre gelecek gibi.Aslında ne Denayer ne de Badou istediğim türde oyuncu değil ama el mahu olursa yok da diyemeyiz.Emre hiç olmazsa hücumda çeşitllik yaratır.Belhanda gidip
Kjer-Renato-Emre yapsak muazzam olur.

Bu aada sabah Negredo isteyenler olmuş ama şuanki bizim takımın onunla uzaktan yakından alakası yok.Fernando-Donk-Belhnda-Negredo tüm sezonu 10 golle bitirebilir :)

Biz oyuncu alirken en az 5,7 milyon euro, biz satarken hem bedava verecegiz ve ek olarak maasi odecegiz. Galiba bizden baskasi bukadar zarar etmemistir yerli hirbolardan.
Son hatirladigim pislik umut 2lirasina kadar tazminat almasi ve olcan ayni sekilde.

Anthony modeste fener diyorlar. Üzülürüm. Tam bizlik adam. Türkiye'de çılgın atar

La pregunta del millón: ¿Dónde jugará @HectorMorenoh?

El mexicano aún no sabe dónde jugará la temporada entrante, pero el @Galatasaray turco está interesado en hacerse de sus servicios

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ceviriyorum

Milyonluk soru: Hector Moreno nerede oynayacak?

Onumuzdeki sezon Meksikali oyuncunun nerede oynayacagi hala daha belli degil, fakat Turk takimi Galatasaray kendisi ile ilgileniyor.

İdman fotolarında Gomis ve Maicon yoktu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gomis var ama Maicon u bilmiyorum:

97e3acb9658c4ee9a514d7864b8d8120.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt