Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse kusura bakmasın fener rakip gibi rakiptir. Dengimiz olan rekabet edebileceğimiz tek takımdır.
Forvet yok
Beyaz forma
Cucu var
Borussia Dortmund, teknik direktör Lucien Favre'ın takımda düşünmediği Shinji Kagawa'yı 2-3 milyon euro civarında bir bedelle satmak istiyor. (Bild) De Marke Sports on Twitter
Bende nefret ediyorum. Fener nefret ettiriyor. Diğerleri mide bulandırıyor. Ve nefret çok güçlü bir duygudur.bak fenerden ne kadar nefret etsem de .. su son 6-7 karakargalardan nefret ettigim kadar hic bir kulupten nefret etmedim.. rakip olarak fln gördügümden degil.. tiksiniyorum sirf ondan..
Belhanda gitseydi iyi olurdu..Kötü mü olur?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Borussia Dortmund, teknik direktör Lucien Favre'ın takımda düşünmediği Shinji Kagawa'yı 2-3 milyon euro civarında bir bedelle satmak istiyor. (Bild) De Marke Sports on Twitter
diagne ivedilikle ekibimize dahil edilmelidir
çök çök çökBorussia Dortmund, teknik direktör Lucien Favre'ın takımda düşünmediği Shinji Kagawa'yı 2-3 milyon euro civarında bir bedelle satmak istiyor. (Bild) De Marke Sports on Twitter