Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerliler burda mı

Kimse kusura bakmasın fener rakip gibi rakiptir. Dengimiz olan rekabet edebileceğimiz tek takımdır.

bak fenerden ne kadar nefret etsem de .. su son 6-7 karakargalardan nefret ettigim kadar hic bir kulupten nefret etmedim.. rakip olarak fln gördügümden degil.. tiksiniyorum sirf ondan..

Borussia Dortmund, teknik direktör Lucien Favre'ın takımda düşünmediği Shinji Kagawa'yı 2-3 milyon euro civarında bir bedelle satmak istiyor. (Bild) De Marke Sports on Twitter

bak fenerden ne kadar nefret etsem de .. su son 6-7 karakargalardan nefret ettigim kadar hic bir kulupten nefret etmedim.. rakip olarak fln gördügümden degil.. tiksiniyorum sirf ondan..
Bende nefret ediyorum. Fener nefret ettiriyor. Diğerleri mide bulandırıyor. Ve nefret çok güçlü bir duygudur.

Borussia Dortmund, teknik direktör Lucien Favre'ın takımda düşünmediği Shinji Kagawa'yı 2-3 milyon euro civarında bir bedelle satmak istiyor. (Bild) De Marke Sports on Twitter

kagawanin gittigi kulupte ne katki saglayacagi da belli olmaz.. Adamin Lescuk gibi 1 bomba sezonu var.. estiriyordu ozaman.. ondan sonra adam cöküse gecti.. cöküs o cöküs yani

Bence a plani Alan, pato vesaire klasinda bir Forvet almakti. Ve olmadi.
B plani Tetteh gibi genc potensiyalli oyuncular almak, ordada buyuk bir maliyetle karsilasinca oda olmadi.
C plani: dembaba, oda olmadi cunku son anda basaksehir ellerinden aldi.
D plani: premier liginde forma Sansi bulmayam forvetler, Austin lys mousse gibi isimler. Oda olmazsa, e plani devreye girecek.

E plani: menejerler 1,2 forvet onerecek, ve fatih terim kabul etmeyerek bu transfer donemi kapanir.

Peki ilerde ne olur?

1. Eger takim kotu giderse, terim ve yonetimin arasi cok kotu olur.
2. Taraftar buyuk bir tepki ortaya koyacak.
3.yonetim istifa edebilir.

Ha forvet gelsede yonetim gidebilir, cunku siradan frey kalitesinde biri gelse ne yazar, sonucta erenden daha kotusunu getirmek o boslugu doldurmak anlamina gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt