Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu anlatılanlara göre çok değişik bir süreç bizi bekliyor 31 akşamı 12 ye kadar.

Bu komplo teorilerine henüz inanmıyorsanız. Siz daha Galatasarayı tanımamışsınız. Sadece bu sezon üzerimize oynayan oyunlar bile bunun bir kanıtı.

Erhan Telli denilen muhabir bu kadar zamandır bu olayları neden öğrenemedi acaba? Gssözlükten okuduklarını haber yaparak algı oluşturuyor. Doğru veya yanlış bizim tarafımız zaten belli. Ama bu haberlere bir cevap elbet gelecektir. Yönetim bu gece bir bildiri yayınlayarak amacını belli eder diye düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moralinizi bozmak istemem ama transfer olmayacak bunu Ocak 1 den beri söylüyorum iyi niyet yok art niyet var olacak olan kaos ve bu kaos malesef ilk defa bize yaramayacak.

Ultraaslan yavusak herifler anca sucuk yesin
uA'nın bir çok yerde yaptığı hata olabilir. Benim zamanında o tribünden kombinem vardı beğenmediğim bazı olayları da olmuştu fakat şu durumda ultrAslan yapabileceği en iyi şeyi yapıyor. 31 ocak gelmeden transferler nerede diye sormaktan başka bir şey yapmak şu dönemde zarar verir. O yüzden eleştirin ama adamlara hakaret etmeyin kaç derece soğuklarda koreografiler hazırlıyorlar takım için, hoca için birazcık saygı. Yönetime istediğinizi diyebilirsiniz ama çünkü onlar saygıyı çoktan kaybetti.

Yeni başkan liseli mi olmalı bilmiyorum ama kesinlikle taşralı olmamalı. Galatasaray markasına ve geleneklerine taban tabana zıt bir olay. Muhtemelen linç yiyeceğim ama, Galatasaray başkanlık makamı Giresunlu'yla, Antepli'yle temsil edilebilecek bir makam değildir kimse kusura bakmasın.

Muhtemelen ilkokulu zor bitirmiş Albayrak'ın 2.Başkan olması ayrı bir rezillik. Yönetimde olabilir ama Galatasaray'ı temsil edecek makamda olmamalı.

Cengiz baskan, ciksana kameralarin karsisina, gelismeleri senden duyalim, aylardir kayiplardasin. Taraftari ve hocayi kandirmaya utanmiyor musunuz? Koca Galatasaray kulubu gecen sezon orta sahasiz oynadi, bu sezon da 30 gol atan forveti satip yerine oyuncu almadiniz. Her yenilgiden sonra ocak ayini isaret ettiniz, ciksana lan ekrana sahtekar. Senin Dursun Ozbek'ten ne farkin kaldi simdi.

genelde bay terimi eleştiririm ve hatalarını hiç çekinmeden yazarım dahası artık emeklilik zamanı derim lakin son 1 haftadaki gözlemlerimde bay terime yönetimin büyük yanlış yapdığı yönünde dolayısı ile bay terime destek kararını kedim şero ile birlikde an itibari ile almış bulunuyoruz...

Zeki Uzundurukan : Hakemlere ne oluyor ? Lider olan takıma yaklaşılmasın mı isteniyor?

terim: lütfen 31ine kadar bekleyelim herkes uğraşıyor

hehehe erhan telli ama böyle diyo xddddd cengiz terimi istemiyor xdddd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt