Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son haftalarda şampiyonluk yarışında olursak hem bu şampiyonluk kültürüne sahip olduğumuz hemde Başakşehir'in şampiyon olması kamuoyunda çok tepki çekip infial yaratıp manasız bir olay olacağından ötürü ipi biz göğüsleriz. Ancak biz yarıştan erkenden düşürülür isek kimse sezon sonunda ligden ümitvar olmadığından Başakşehir'in şampiyonluğunu sorgulamaz. İşte bu yüzden bizi yarıştan düşürmeye çalışıyorlar. Dün ki hakem yönetimini herkes gördü. Yönetim bu olayların bir parçası mı yoksa safiyane beceriksizlerden bu kadar kötü yönetim sergiliyorlar işte orası tartışmaya açık.

Cengiz baskan, ciksana kameralarin karsisina, gelismeleri senden duyalim, aylardir kayiplardasin. Taraftari ve hocayi kandirmaya utanmiyor musunuz? Koca Galatasaray kulubu gecen sezon orta sahasiz oynadi, bu sezon da 30 gol atan forveti satip yerine oyuncu almadiniz. Her yenilgiden sonra ocak ayini isaret ettiniz, ciksana lan ekrana sahtekar. Senin Dursun Ozbek'ten ne farkin kaldi simdi.
Bu adamın böyle alçak,sahtekar olduğunu kim bilebilirdi vay be gerçekten vay bee!

Dikkat edin Mustafa Cengiz her defasında önce troll ne demek şu ne demek bu ne demek deyip kendini taraftara saf gösterdi. Sonra yaptığı açıklamalarında İnternette sosyal medya trolleri var bunların amacı belli diyerek sürekli taca çıkmaya çalıştı. Ne demişler kişi kendinden bilir kişi! Bu adam haysiyetsiz. O kadar çok öfkeliyim ki Bu adam sinsi. Bu adam iktidar yalakası bir alçak. Bir amacı var ve doğrultuda ilerliyor.

Artık transfer nöbetinde duyum, futbolcu ismi, analizi falanda olmuyor dikkat edin. Tüm duyumcular twitçiler iç hesaplaşmaya yöneldi. Neden? Çünkü transfer işinden vazgeçildide ondan. Artık transfer için uğraşmıyorlar bile ve zaman geçiriyorlar, 31 ocaktan sonra hem yönetim hem hoca tarafından sert demeçler ve istifalar bekliyorum. Her iki tarafta kendini 31 ocak sonrasına hazırlıyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

baba gündüz Galatasaray bir his takımıdır derken,metin oktay Galatasaray,o daha vefalı derken,fatih terim söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattir derken benim dedem benim babam ve ben hep aynı hislerle kalbimize yazdık bu sözleri.Simdi 3 5 kuruşluk hesaplarıyla Galatasaray i Galatasaraylilari karşısına almaya cesaret edenler bilsinler ki onlar ihanet sayfalarına gömülürken ben ve oğlum aynı hislerle Galatasaray a hizmet edenlerle yanyana yürümeye devam edeceğiz onlar ise unutulup gitmeyecek daima hainlikleriyle anılacaklar yaşasın Galatasaray i menfaatsiz sevenler!!!

Değerli renkdaşım, mesajın beni çok duygulandırdı, ağzına yüreğine sağlık.
YAŞASIN GALATASARAYIMIZ,
YAŞASIN GALATASARAYIMIZI KARŞILIKSIZ SEVENLER

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son haftalarda şampiyonluk yarışında olursak hem bu şampiyonluk kültürüne sahip olduğumuz hemde Başakşehir'in şampiyon olması kamuoyunda çok tepki çekip infial yaratıp manasız bir olay olacağından ötürü ipi biz göğüsleriz. Ancak biz yarıştan erkenden düşürülür isek kimse sezon sonunda ligden ümitvar olmadığından Başakşehir'in şampiyonluğunu sorgulamaz. İşte bu yüzden bizi yarıştan düşürmeye çalışıyorlar. Dün ki hakem yönetimini herkes gördü. Yönetim bu olayların bir parçası mı yoksa safiyane beceriksizlerden bu kadar kötü yönetim sergiliyorlar işte orası tartışmaya açık.

sayın bayım bu açıklamalarda epey hakikat görüyorum..

alan kendi diyor kulübüm bırakmıyor hala saçma sapan haberlere inanıyorsunuz

hehe cengiz bilerek forvet almıyor te allahım

Sosyal medyada cengizin çok fazla trolleri bulunuyor. Lütfen hepsini spamlayın hepsinin belli bir amacı var.

Belli ki Albayrak, Hanedar ikilisi listedeki isimleri almayı beceremedi. Bu dönemde onlarca menajer önerisi olur. Hoca ve yönetimin onayladığı 1-2 isimle anlaşılır son güne kadar.

KULÜBÜM BIRAKMIYOR

ama size göre erhan telli balığı > alanın dediği

alan kendi diyor kulübüm bırakmıyor hala saçma sapan haberlere inanıyorsunuz

hehe cengiz bilerek forvet almıyor te allahım
Sana çok güzel laflar ederdim ama vazgeçtim profilini birazcık inceledim. Ve burda neden durduğunu anlamadım. Terim düşmanı bir kişiliğin amacı bellidir o yüzden yol al.

Bilerek almama olacağını sanmam beceriksizlik var bariz şekilde yoksa bunların dubai de italya da ne işi var

Haddinizi bilin bu adam Galatasarayın yaşan en büyük efsanelerinden biri. Ne yaparsanız yapın amacınıza ulaşamayacaksınız.

Adam üye olalı 4 gün olmuş
Önüne gelene şerefsiz alçak çekiyor ve halen bi uyarı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt