Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu beceriksizler en son alternatif olarak anlaşmışlardır kesin. Ze luis haberleri doğruysa demek ki o yüzden iptal olduRemy burda iş yapardı ama yaş 32 boşver , biraz forvet açlığı var , vazgeçmek falan dert ediyorum kendime.
Başkanlarının zengin olduğunu duydum paraya ihtiyaci yok o yüzden
En Mantiklisi ze luis ve alani almak cünkü suan Bütce var önümüzdeki yil bütcemiz yok.
2019-2020
———————-Muslera——————-
Mariano—-Maicon—Marcao——naga
———————Fernando—————-
————Akbaba——-Belhanda———
Feghouli——————————-Alan
———————-Ze luis —————-
Başkanın zenginliği değil bence sorun. Sen takımda oynayan oyuncu istersen. Birebir gidip istersin. Teklif sunup yarın alalım olmaz. Olsa bile yetismez prosedürler.
Bu adam Çin'in en iyi futbolcularından birisi leblebi gibi gol atıyor. Bakalım Avrupa da ne yapacak
Bence 28 yasindaki bir forvete 7.5 verilicegine 10 milyona 21 yasindaki tetteh ver , ha illa pesinmi istiyor eee o zaman baskan sana is düsüyor sicak para bulucaksin
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bence hoca veto etti.Bu beceriksizler en son alternatif olarak anlaşmışlardır kesin. Ze luis haberleri doğruysa demek ki o yüzden iptal oldu
Nasada calisanlarin zekasi yuksek diye bir kaide yok
Lakin ben de basvurmayi dusunuyorum zamani gelince acikcasi
Ben onun sadece belli bolumler icin oldugunu duymustum zira 2 adet hocam daha once nasada calisti lakin watandas degillerHayallerine limon sikmak gibi olmasin ama
NASA'da calismak icin ABD vatandasi olma zorunlulugu var
Benzeri CIA, FBI gibi kurumlar icin de gecerli
Hatta SpaceX icin de gecerli