Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En Mantiklisi ze luis ve alani almak cünkü suan Bütce var önümüzdeki yil bütcemiz yok.

2019-2020
———————-Muslera——————-
Mariano—-Maicon—Marcao——naga
———————Fernando—————-
————Akbaba——-Belhanda———
Feghouli——————————-Alan
———————-Ze luis —————-

Böyle akıl oyunları Galatasaray yönetimine yakışmıyo altı ay yatıp bir gece işte biz çalışıyoruz mesajı vermek için ilgilendimiz oyuncuların adı yazan tahta ile gece 3 de resim paylasmak teklif yaptıgın oyuncunun teklif belgesini sızdırmak taraftarın gazını almak için olmaz böle yöneticilik

En Mantiklisi ze luis ve alani almak cünkü suan Bütce var önümüzdeki yil bütcemiz yok.

2019-2020
———————-Muslera——————-
Mariano—-Maicon—Marcao——naga
———————Fernando—————-
————Akbaba——-Belhanda———
Feghouli——————————-Alan
———————-Ze luis —————-

Takımdan aynı anda 2 siyahi kestin , şuan ortasaha kevgir.

Akbaba Ndiaye'nin görevi kaldıramaz. Belhanda'ya söveriz her maç bu şekilde , kum torbası olur.

Hoca biri tecrübeli dıgeri klübe ilerde para kazandıracak biri olacağını söylemisti yanlıs hatılamiyorsam

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkanın zenginliği değil bence sorun. Sen takımda oynayan oyuncu istersen. Birebir gidip istersin. Teklif sunup yarın alalım olmaz. Olsa bile yetismez prosedürler.

Apo'yu Moskovaya gönderirse transferi falan unutur. Dalar bir kumarhaneye , gece bunu yolarlar , sabah son parasını da otel odasında bırakır.

Onyekuru bu kadar formdayken kesilmez asla hoca 1 forvet ister 2 olmaz.. bu yönetim 1i bile alamaz orası ayrı

Spartak Ze Luis'i 6.5 milyon euroya almış bu paranın altına satmaz

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8 + bonuslar ikinci teklif olur , reddederler 7.5'u şuan kesinlikle.

Hayallerine limon sikmak gibi olmasin ama

NASA'da calismak icin ABD vatandasi olma zorunlulugu var

Benzeri CIA, FBI gibi kurumlar icin de gecerli

Hatta SpaceX icin de gecerli
Ben onun sadece belli bolumler icin oldugunu duymustum zira 2 adet hocam daha once nasada calisti lakin watandas degiller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt