Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.905
- 1.648
Ben onun sadece belli bolumler icin oldugunu duymustum zira 2 adet hocam daha once nasada calisti lakin watandas degiller
Sozlesmeli calisan olmak istiyorsan sart
NASAJobs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben onun sadece belli bolumler icin oldugunu duymustum zira 2 adet hocam daha once nasada calisti lakin watandas degiller
Arastirmadim oyledir herhalde ben de benzer seyler duymustum, sen ne is yapiyordun btwSozlesmeli calisan olmak istiyorsan sart
8 + bonuslar ikinci teklif olur , reddederler 7.5'u şuan kesinlikle.
Arastirmadim oyledir herhalde ben de benzer seyler duymustum, sen ne is yapiyordun btw
Hangi uniOkuyorum hala
Master'a basliyorum seneye doktora da istiyorum bakalim ne olacak
Bence 28 yasindaki bir forvete 7.5 verilicegine 10 milyona 21 yasindaki tetteh ver , ha illa pesinmi istiyor eee o zaman baskan sana is düsüyor sicak para bulucaksin
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hangi uni
Yurdundisinda misin
biz onu ta yaz transferinde onerdik ama bizim scoutlar gorememis demekkiMiytland da onuchu var alsınlar işte onu lig de diagne etkisi yapar
ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
çöplerden biriden kurtulmuşlar.Fenerbahçe’de Diego Reyes, İspanya’ya kiralandı. 3 yıl kontratı bulunan ve yıllık 1.5 milyon euro alan oyuncunun tüm maliyeti yeni kulübü tarafından karşılanacak. (BİP Spor)
Fernandes duyumu mu var renkdasFernandesi olup Donk veya ndiayeden birine Ba bay diyecekler
Fernandes duyumu mu var renkdas
Gitmek icin her seyini feda etmis olmalisinEvet Amerika'dayim, Stanford