Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 yıl önce bugün | Didier Drogba, Galatasaray'a transfer oldu.

Bizde bugün daha transfer falan bekliyoruz, uyduruk 2 forvet alsalar da sampiyon olsak diye..

"Adamdir" demende bir beyis yok Levent yoldaş. Varsin tarih carpiticilarinin yalanlarina kanmis olanlar bugün faşizmin postallari altinda ezilen zavallilar yerine az da olsa insanca kosullarda yasayan insanlar olabilmelerinin en önemli müsebbiplerinden Stalin'in sivil katili bir canavar oldugunu sansinlar.

Gelecegin insanlari onu ve yaptiklarini minnetle anacaktir. Entelektüel/teorik olarak orta karar, düsünce yapisi olarak biraz köylü olmasinin yaninda tarim endüstrisini az gelistirme, bürokratizmle yeterince mücadele edememe, kendini kültlestirme gibi hata ve yanlislari olsa da Stalin sosyalizmi savunma ve fasizmi yok etme konusunda ortaya koyduklariyla takdiri haketmektedir.

Forvet transferi nerde kaldi mal yönetim?
Başka bir başlıkta enlemesine boylamasına tartışalım. Ama burası yeri değil diye düşünüyorum. Sosyalizmi her daim savunacağım. :)

Ben taraftarım; Ben şampiyonluklar isterim, kim kaça alınmış ona bakmam. Onun hesabını yönetici yapsın.
Bunun için aday oldunuz, bunun için seçildiniz.

Vay anasini yeni yenge bi dans videosu paylasmis insta da....

Agh ulan, tam dun manitadan ayrilmisken yapilirmi bu beeeee :D

yok mu başka alamayacağınız topçu isim atın ortaya da zaman geçsin.

ze luis
dzyuba falan bunlar bonservisi yüksek oyuncular

asla alamazsin

bos bos islerle ugrasiyorlar

alanin bonservisi 3-4 milyonken alamadin sunlari nasil alacaksin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt