- 21 Ocak 2010
- 73.072
- 51.465
- 5.003
libidosu düşük üyeleri kendi haline bırakalım renkdaş.benden başka beğenen yok.
bizde mi bi sorun acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
libidosu düşük üyeleri kendi haline bırakalım renkdaş.benden başka beğenen yok.
bizde mi bi sorun acaba
Alesenka Lesenka isimli sanatcinin "Bende Bir ********************* Var..." isimli calismasi.
Ciplak kadin fotosu paylasmaktan ne anliyorsunuz gencler?
libidosu düşük üyeleri kendi haline bırakalım renkdaş.
Başka bir başlıkta enlemesine boylamasına tartışalım. Ama burası yeri değil diye düşünüyorum. Sosyalizmi her daim savunacağım."Adamdir" demende bir beyis yok Levent yoldaş. Varsin tarih carpiticilarinin yalanlarina kanmis olanlar bugün faşizmin postallari altinda ezilen zavallilar yerine az da olsa insanca kosullarda yasayan insanlar olabilmelerinin en önemli müsebbiplerinden Stalin'in sivil katili bir canavar oldugunu sansinlar.
Gelecegin insanlari onu ve yaptiklarini minnetle anacaktir. Entelektüel/teorik olarak orta karar, düsünce yapisi olarak biraz köylü olmasinin yaninda tarim endüstrisini az gelistirme, bürokratizmle yeterince mücadele edememe, kendini kültlestirme gibi hata ve yanlislari olsa da Stalin sosyalizmi savunma ve fasizmi yok etme konusunda ortaya koyduklariyla takdiri haketmektedir.
Forvet transferi nerde kaldi mal yönetim?
Aga bu nedir yav.
Ze luis yatmış
konyak?Ze luis yatmış
Bizim sevgililerimiz boyle olmayacagi icin bence sorun etmeVay anasini yeni yenge bi dans videosu paylasmis insta da....
Agh ulan, tam dun manitadan ayrilmisken yapilirmi bu beeeee![]()
Başka bir başlıkta enlemesine boylamasına tartışalım. Ama burası yeri değil diye düşünüyorum. Sosyalizmi her daim savunacağım.![]()
Bu nasıl bir terbiyesizlik arkadaş,3 dk olmuş hâlâ link yok.Vay anasini yeni yenge bi dans videosu paylasmis insta da....
Agh ulan, tam dun manitadan ayrilmisken yapilirmi bu beeeee![]()
konu açınızBaşka bir başlıkta enlemesine boylamasına tartışalım. Ama burası yeri değil diye düşünüyorum. Sosyalizmi her daim savunacağım.![]()