Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.962
- 5.665
- 983
adamın isyan edişi bile bizlik topcu oldugunu gösteriyor
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bipte paylasmisForumda yasakli olan bir kaynak ozel haber olarak Guidetti ile ilgilendimizi yazmis
Bunlar pato ve alanla gorustu beklediler, beklediler en sonunda gidip alalim dediler ayin 20 küsüründe. Onlarda olmadi. Yine yanlis strateji, yine saykoluk, yine husranŞuraya bak transferin bitmesine bir kac gün kaldı sanki dünyaları istedik heriflerden.
8 aydır 2 forvet alıcaklar hastanelere düstüler
3.forvet olsa taraftar ancak o zaman ses cikarma guiyeGuidettinin bize ne verebilecegini hic ama hic tahmin edemiyorum.. adam gol atmiyor o zaten net .. ama cift forvet oynayip da gelen xy forveti kollar gibi
Galatasaray’a santrafor diye önerilen isimlere bakıyorum ya hiç gol atmamışlar ya da sezon boyu 1 yada 2 gol atmışlar.En çok atan bizdeki stoper Maicon’un yarısı kadar atmış.Guidettinin bize ne verebilecegini hic ama hic tahmin edemiyorum.. adam gol atmiyor o zaten net .. ama cift forvet oynayip da gelen xy forveti kollar gibi

adam kendi kendine gelin güvey oldu ne diye yalanlasınlar?Diagne'yi neden hala yalanlamıyorlar anlamak mümkün değil. Bu kadar şeyden sonra insan bir açıklama bekliyor.