Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamın isyan edişi bile bizlik topcu oldugunu gösteriyor

Son düzenleme:
Şuraya bak transferin bitmesine bir kac gün kaldı sanki dünyaları istedik heriflerden.
8 aydır 2 forvet alıcaklar hastanelere düstüler

Guidettinin bize ne verebilecegini hic ama hic tahmin edemiyorum.. adam gol atmiyor o zaten net .. ama cift forvet oynayip da gelen xy forveti kollar gibi

Caicedo ve Guidetti ile taraftarı kandıramazlar.Bu adamlar bir ara serbestti yine kimse istemedi takıma.

Namussuzlar 8 aydır 2 forvet alamadılar.Bir de geleceğin takımını kuracaklar yersen.Haysiyetsizler

Ulan kulüpte ajan şikeci biri olsa taraftara ayıp olmasın diye Bienvenü tarzı birini alıp getirirdi lan

fft226_mf2986352.Jpeg

Guidettinin bize ne verebilecegini hic ama hic tahmin edemiyorum.. adam gol atmiyor o zaten net .. ama cift forvet oynayip da gelen xy forveti kollar gibi
Galatasaray’a santrafor diye önerilen isimlere bakıyorum ya hiç gol atmamışlar ya da sezon boyu 1 yada 2 gol atmışlar.En çok atan bizdeki stoper Maicon’un yarısı kadar atmış.
Bunlar ne s.kim santrafor?
Şahsen ben çıkıp herhangi bir takımda oynasam koca sezonda bala göte en az 7-8 tane atarım.:asd::asd:

Diagne'yi neden hala yalanlamıyorlar anlamak mümkün değil. Bu kadar şeyden sonra insan bir açıklama bekliyor.

Alan Carvalhooooooooooo
Charlie Austinnnnnnnnnnn

gelsin

Nasıl kandırdılar bizi ama, yaz transfer döneminin tıpkısının aynısı. 2 forvet garanti dediler, 1'e şükreder kıvama geldik yine. Falcao ile başladık Guidetti'ye düştük.

hadi alan ve patoyla şov yapıyım dersin anlarım zorlarsın baktın olmuyor elinde en kötü scout ekibinin izlediği,teknik ekibin onay verdiği ucuz yollu potansiyelli isimler olur alır gelirsin,beklediğin transferler olmadı birilerini çer çöp kakalamaya çalışıyor iyi oyuncuların menajerleride bekliyor mecbur gelecekler diye..
artık zaman bitti pato ve alan gelirse en azından dersinki zor olacağını biliyoduk zaman kaybettik ama sonucunda başarılı olduk ama olmazsa o iki isim haricinde kimi getirirsen getir niye bu kadar oyalandığını açıklayamazsın..
BU ARADA İSİMLERİ GEÇMİŞKEN ALAN,PATO VE ÇİN KULÜPLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt