- 26 Kasım 2012
- 186.616
- 261.439
- 5.998
İstediğini yap umrumda değil. Siz burda saçma sapan mesajları taşıyanlara yol verin anca
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tamam sakin ol ahbab yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstediğini yap umrumda değil. Siz burda saçma sapan mesajları taşıyanlara yol verin anca
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu da mı gol değil Altan?Fakemis ://////
Galatasaray 2-0 Leeds United (Uefa K. 2000) Full Match - Unutulmaz MaçlarBi arkadaş Galatasaray-Leeds maçının full linkini vermişti .. bulamadım
satilacaklar + hukumet de degismeyecekBundan 10 yıl önce şikeciler de kümeye kümeye diyordu, gördük sonucunu. Kasımpaşa da akbilspor da satılmazlarsa hükümet değişince tepetaklak olur.
Desene yine babayi alacagizKimse gelmiyor bana güvenebilirsiniz.![]()
Kimse gelmiyor bana güvenebilirsiniz.![]()
yine tıkırtı yok heraldaAleykum selam
![]()
Hiçbir mal gidip taraftarı olmayan kulüp almaz(yada semt takımı). Alan bir mal da olursa kısa süre sonra vazgeçer. Hükümet konusu siyasi bir konu ama yine de söyleyeyim DÜŞMEZ KALKMAZ BİR ALLAH'TIR.satilacaklar + hukumet de degismeyecek
ne yapacagiz
Porto dalberti alip tellesi yollayabiliryine tıkırtı yok heralda
bol bol lakırtıyine tıkırtı yok heralda
O zaman ama Belhanda gider. Kagawayi ucuza kaparsin, Belhanda 9 milyon etse ordanda rahat 5 milyon bütce b.k yoluna gider, cünkü bizim mallar onu kullanamaz.