Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiçbir mal gidip taraftarı olmayan kulüp almaz(yada semt takımı). Alan bir mal da olursa kısa süre sonra vazgeçer. Hükümet konusu siyasi bir konu ama yine de söyleyeyim DÜŞMEZ KALKMAZ BİR ALLAH'TIR.
yaw kim ipler takimi katarlilar basaksehiri alsin kim bilir ne verecekler karsiliginda
taraftar en basit is 5bin kisi doldurmaya ne var

Bir yedek olsa fena mi olur orta sahada

Birine bir sey olunca Selcuk’u izliyoruz

Kagawa gelirse 3 milyona yakin maas alir ve adam ilk on bir de oynamayi istiyor diye gitmeyi düsünüyor. Bize yedek olmaya gelmez ve Belhandada 3,35 milyonluk adam olarak yedekde kalmayi istemez. Oynatmiyorsnaiz yollayin araplara der

IMG_20190126_172610.webp

Ben size acı haberi şimdiden vereyim..

Muhtemelen yeniliriz.. maçtan sonra da hoca çıkar kısa zaman aralığında transferin pek mümkün görünmediğini ama yönetici arkadşların çalıştığını söyleyecek..

Transfer yapılmadığında Taraftar dışında herkesin işine gelir.. .

Başakşehir işine gelir...
Gerideki takımlar bjk..ts.. kasımpaşa işine gelir...
Yönetimin işine gelir.. para kasada kalacak +20 milyon euro ya yakın bi rakam..
Hocanın işine gelir zaten başakşehir i şampiyon yapacaklar böylelikle başarısızlığı forvetsizliğe bağlayabilecek...

Yönetim patlıyor bırakında duyumcular da patlasın.

çakma hesapların, fake make te anlamıyoruz ki, bizim gencligimizde yoktu böyle şeyler, yaşlandık galiba, boşuna heyecan yaptım o thy logolu uçağa.

Ben size acı haberi şimdiden vereyim..

Muhtemelen yeniliriz.. maçtan sonra da hoca çıkar kısa zaman aralığında transferin pek mümkün görünmediğini ama yönetici arkadşların çalıştığını söyleyecek..

Transfer yapılmadığında Taraftar dışında herkesin işine gelir.. .

Başakşehir işine gelir...
Gerideki takımlar bjk..ts.. kasımpaşa işine gelir...
Yönetimin işine gelir.. para kasada kalacak +20 milyon euro ya yakın bi rakam..
Hocanın işine gelir zaten başakşehir i şampiyon yapacaklar böylelikle başarısızlığı forvetsizliğe bağlayabilecek...
Çok haklısınız, tebrik ediyorum. Baya haklısınız ama. Vallaha bak.

Bu yönetim Galatasaray tarihinin en vasifsiz yonetimidir. Sadece Albayrak uzerinden değil. Diğer yönetim kurulu üyeleri kimdir? Ne iş yaparlar? Hiç mi vasiflari yok, her işe Albayrak veriliyor. Ekip olarak berbat bir ekip. Dursun da bile daha cok iş yapan yönetici vardi. Herkese rezil ettiler koca çınarı. Drogba, Podolski, Melo gibi adamlarin paylasimlarina bakip bu kulübü ne kadar büyük gördükleri ortada. Diagne gibi sopara malzeme ettiler bizi. Kaldi 5 gün artık forvet alinsa da kimse mutlu olmaz. Bunlarin alacagi adam da leş biri olur muhtemelen. Ikna yetenekleri yok çünkü, iş bitirici değiller.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün yenersek şunları duyacaģız istanbul'dan
- Arkadaslar 1 haftadır allah sizi inandırsın cözüme uyki girmedi. Smdi cidip biraz yatacaģım taraftarımız rahat olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt