- 4 Ağustos 2009
- 92.748
- 74.849
- 5.358
Hey gidi Sala be. Sezon basinda vermedi serefsizler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güney Kore ve Avustralya bir önceki turda sürpriz bir sekilde elenince Iran-Japonya macinin galibi kupayi alacakti. Japonya finalde Arap Emirlikleri veya Katar'la oynayacak. Farka gitmelerini bekliyorum. Nagatomo moralli gelecek yani.Japonya 2-0 önde Irana karsi
Nagatomo gelmiyor :X
Neden abi:red:
kader işte bilemiyorsun. belki de bize verilmiş olsa o uçağa binmeyecek ve hala yaşıyor olacaktıHey gidi Sala be. Sezon basinda vermedi serefsizler.
Bu kadar uzun boylu olup da uzun süreli başarı elde etmiş bir futbolcu var mı? Peter Crouch var biraz üst seviye top oynamış.
Evet de abi ben artık en iyiyi geçtim..en iyi forvetler ARGENTINAdan cikmamis midir heis?
evet onu atlamışım haklısınjose rodriguezi bile iyi paraya satmislardi.
Evet de abi ben artık en iyiyi geçtim..
50 yaşına gelmiş bakire kadınlar gibiyim.Onlar nasıl koca istiyorsa ben de forvet istiyorum.Çok fena durumdayım şaka gelmesin üstümü başımı yırtma isteğim falan var zor sakinleştiriyorum kendimi
Bu kadar uzun boylu olup da uzun süreli başarı elde etmiş bir futbolcu var mı? Peter Crouch var biraz üst seviye top oynamış.
Messi ve Maradonayı forvet olarak mı sayıyoruz ?en iyi forvetler ARGENTINAdan cikmamis midir heis?
Messi ve Maradonayı forvet olarak mı sayıyoruz ?
Messi ve Maradonayı forvet olarak mı sayıyoruz ?
O vakit seninleyim ...sayariz heis neden olmasin
Pele Ronaldo Rivaldo Romario....
Romario kısa değil miydi yau? Yaşlanmışım hatırlamıyorum.Pele Ronaldo Rivaldo Romario....
Bunlar kestane değil umarım gözünde![]()