Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hey gidi Sala be. Sezon basinda vermedi serefsizler.

Bir yandan kadroyu "zenginlestimek" icin degil "kurmak" icin transfer yapmak zorundasin, yani alacagin topcu hemen katki vermek zorunda. Ama devre arasinda kimse oyle topcuyu zaten satmak istemiyor. Satmak isteyenler de fahis para istiyor muhtemelen. Kulup fahis para istemiyorsa, oyuncu istiyor, o istemiyorsa menajer denilen "kan emiciler" istiyor. Gidip olur mu olmaz mi emin olamadigin topcuyu da hemen verim alman gerektigi icin almakta tereddut ediyorsun. Ama almazsan da yazin transfer yapip yapamayacagin supheli FFP yuzunden.. Iki ucu degil her tarafi b.klu degnek.

Velhasilikelam... Agustos'tan beri ne yaptiniz be kardesim, forvet ihtiyaciniz bir hafta once belli olmadi ki!

Japonya 2-0 önde Irana karsi

Nagatomo gelmiyor :X
Güney Kore ve Avustralya bir önceki turda sürpriz bir sekilde elenince Iran-Japonya macinin galibi kupayi alacakti. Japonya finalde Arap Emirlikleri veya Katar'la oynayacak. Farka gitmelerini bekliyorum. Nagatomo moralli gelecek yani.

en iyi forvetler ARGENTINAdan cikmamis midir heis?
Evet de abi ben artık en iyiyi geçtim..
50 yaşına gelmiş bakire kadınlar gibiyim.Onlar nasıl koca istiyorsa ben de forvet istiyorum.Çok fena durumdayım şaka gelmesin üstümü başımı yırtma isteğim falan var zor sakinleştiriyorum kendimi

Evet de abi ben artık en iyiyi geçtim..
50 yaşına gelmiş bakire kadınlar gibiyim.Onlar nasıl koca istiyorsa ben de forvet istiyorum.Çok fena durumdayım şaka gelmesin üstümü başımı yırtma isteğim falan var zor sakinleştiriyorum kendimi

sakin ol ahbab..... enteresan bir isim renklerimize katilacaktir muhakkak

Sabah leroy feri sene sonu ndiayenin yerine düşünsek nasıl olur yazacaktım ki şimdi baktım da fanatikte civcivlerle adı geçiyor fanatik beni mi takip ediyorsun hayır nedir yani ?

Volkan+Demirel+Jan+Koller+Turkey+v+Czech+Republic+dURkZ_jKuTsl.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt