Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Slimaniye çok sıcak yaklaşıyorum nedense kazma bile olsa sanki bizim hoca onu adam edermiş gibi geliyor.

Slimani gibi üst düzey bir golcü az bulunur.
Eğer böyle bir fırsat varsa Fener’in ödediği kiralama bedelini de karşılayıp Liechester’e de 10-12 milyon Euro verip bonservisini hemen almalıyız.
3-4 yıl sonra Araplara 25-30 milyona rahatlıkla satarız.

Beklentileri sıfıra çektim zaten. Umalım da parayı çöpe atmasınlar forvet getiriyoruz diye. :red:

Maddi durumumuz el vermedi. Planlarımız tutmadı. Satışlardan gelen parayı borç ve maaşlara harcadık. Yolumuza altyapıdan oyuncularla devam edeceğiz deseler gram tepki göstermem. Ama şu anki durumda aptal yerine konduğumuzu düşünüyorum.

düzenleme: imla

Maddi durumumuz el vermedi. Planlarımız tutmadı. Satışlardan gelen parayı borç ve maaşlara harcadık. Yolumuza altyapıdan oyuncularla devam edeceğiz deseler gram tepki göstermem. Ama şu anki durumda bizi aptal yerine konduğumuzu düşünüyorum.
Sorun bu zaten, sürekli gri konuşuyorlar. Net bir şey söyleseler, sürekli göründüğü gibi değil tarzı cümleler kuruyor. Başkan da yaptı bugün bunu. Kurduğu cümleleri isteyen istediği tarafa götürdü. Şu dönem bir şekilde bitsin, neyin ne olduğunu görelim de taraftar olarak biz de önümüze bakalım. İşin kötü tarafı bu süreç o kadar berbat yönetiliyor ki, sağda solda o kadar çok içi boş sesler çıkıyor ki taraftarlar arasında da bölünmeler başlıyor. En hasarsız şekilde bu süreci atlatıp üstüne de 22 gelirse yer yerinden oynar Türk futbolunda. Aksi durumda da bizde bir şeyler oynayacak gibi duruyor. Hayırlısı olur umarım. :hat:

1548722890750.webp
bu hangi sezon bilin bakalım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt