Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.881
- 10.552
- 1.088
Slimaniye çok sıcak yaklaşıyorum nedense kazma bile olsa sanki bizim hoca onu adam edermiş gibi geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuan daha az yapılıyor bence. Sen Julio Baptista, Gallardo, Insua, Pires nöbetlerini görseydin burda fotosporlar fotomaclar havada uçuyordu hele bir turkspor.net vardı efsane
Beklentileri sıfıra çektim zaten. Umalım da parayı çöpe atmasınlar forvet getiriyoruz diye. :red:
Ricardo Oliveira transferinde sicmislardi herkes o kadar güveniyorduki her dedikleri çıkıyordu.hahahaha uçan fil falan diyordu galiba efsane bir siteydi turkspor.net
Sorun bu zaten, sürekli gri konuşuyorlar. Net bir şey söyleseler, sürekli göründüğü gibi değil tarzı cümleler kuruyor. Başkan da yaptı bugün bunu. Kurduğu cümleleri isteyen istediği tarafa götürdü. Şu dönem bir şekilde bitsin, neyin ne olduğunu görelim de taraftar olarak biz de önümüze bakalım. İşin kötü tarafı bu süreç o kadar berbat yönetiliyor ki, sağda solda o kadar çok içi boş sesler çıkıyor ki taraftarlar arasında da bölünmeler başlıyor. En hasarsız şekilde bu süreci atlatıp üstüne de 22 gelirse yer yerinden oynar Türk futbolunda. Aksi durumda da bizde bir şeyler oynayacak gibi duruyor. Hayırlısı olur umarım.Maddi durumumuz el vermedi. Planlarımız tutmadı. Satışlardan gelen parayı borç ve maaşlara harcadık. Yolumuza altyapıdan oyuncularla devam edeceğiz deseler gram tepki göstermem. Ama şu anki durumda bizi aptal yerine konduğumuzu düşünüyorum.

marcao videosu izlerken terminatör 2 müziğini dinliyom asdasdadsaEl Pistolero geldi mi
Ricardo Oliveira transferinde sicmislardi herkes o kadar güveniyorduki her dedikleri çıkıyordu.
Ersun dedi transfer görüsmeleri icin izon verdik.nereye gidior
Altaylı ya mı demişler puhaha.. İyi demişler
marcao videosu izlerken terminatör 2 müziğini dinliyom asdasdadsa
Osman'ın babası saim altunterim'e aitmiş o site Ünal Aysal dönemi deşifre olmuşlardıo olayda pis patladılar ya ondan sonra mbokanide de patlamışlardı. mbokani için şifreyi allahteşekkür diye vermişlerdi
çok garip kafalar yaşıyorlardı
2 forvet ve emre morla biterTransferi kapattik mi Sergi
2 forvet ve emre morla biter