- 13 Ekim 2014
- 109.936
- 59.215
- 4.708
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
I wonder how many footballers in Turkey will end up with broken jaws. He is frigging huge being 201cm tall and small football players next to him are likely getting his elbow in the face since they are just as tall as his elbows when he is running. Happened all the time in the Danish league.
Joke aside. He is a really exciting football player and I hope that FC Midtjylland sell him so my own club FC Copenhagen have a higher chance to win the league. He will most likely win any physical duels and he will make a huge threat in the air
görünüyor. Panathinaikos ve Olympiakos'tan onu biliyordum, öyle olmasını isterim ama izlerken onu tanımakta zorlanıyorum"
️Djibril Cisse Sporx Ekstra on TwitterKulüp yönetiminde olsa idim şimdiye transferi değil takımın oynayacağı varyasyonları konuşurduk. Lütfen boş yapmayalım güzel kardeşim, bak işi bildiğini iddia edenler kulüp yönetiminde 8 aydır bir golcü transfer edemediler. Hadi yazın para yoktu şimdi para da var golcü yok.İyi ki kulüp yönetiminde yoksun!
Raporladım renktaş.Ulan bari Slimani’yi alın.. ne olur ne olmaz.. belki tutar bizde
kim yazmış bu yorumu?Onuachu
kim yazmış bu yorumu?
Iraklı Mohanad Ali için Galatasaray, Juventus ve Borussia Dortmund devrede. (Tuttosport)
Arkadaşlar şöyle twtiler paylaşırken bi açıklama yazsanız..
Gazeteci, GS kongre üyesi vb..