Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I wonder how many footballers in Turkey will end up with broken jaws. He is frigging huge being 201cm tall and small football players next to him are likely getting his elbow in the face since they are just as tall as his elbows when he is running. Happened all the time in the Danish league.
Joke aside. He is a really exciting football player and I hope that FC Midtjylland sell him so my own club FC Copenhagen have a higher chance to win the league. He will most likely win any physical duels and he will make a huge threat in the air

Onuachu

"Mitroglou, topla koşarken 300 kiloluk sandık çekiyormuş gibi görünüyor. Panathinaikos ve Olympiakos'tan onu biliyordum, öyle olmasını isterim ama izlerken onu tanımakta zorlanıyorum"

―️Djibril Cisse Sporx Ekstra on Twitter

Getirin bari tek Muhanadi. Cocuk tek forvtet oldugunu gördügü an kosa kosa gelir. Juvebtusa giderse anca kira takiminda kira takimina gecer.

Bir de forvet oynayabilen kanat alsinlar. Normal forveti beceremiyorlar

İyi ki kulüp yönetiminde yoksun!
Kulüp yönetiminde olsa idim şimdiye transferi değil takımın oynayacağı varyasyonları konuşurduk. Lütfen boş yapmayalım güzel kardeşim, bak işi bildiğini iddia edenler kulüp yönetiminde 8 aydır bir golcü transfer edemediler. Hadi yazın para yoktu şimdi para da var golcü yok. ;)

stoper bekle 3 sene

sağ bek bekle senelerceeee

sol bek bekle senelerce

orta saha bekle 2-3 sene

hoca bekle bilmem kaç sene

şimdi de forvet

Mecnun a döndük .......

Ulan bari Slimani’yi alın.. ne olur ne olmaz.. belki tutar bizde

Galatasaray X oyuncu ile her türlü konuda anlaştı.

Y oyuncu bugün istanbul'da olacak.

boşlukları keyfinize göre doldurun , biraz da biz kendimizi kandıralım.

Beceriksizlik falan değil; bu işte bir tuhaflık var!!! İki transferle herkesin en güçlü şampiyonluk adayı olacakken, nakit akışı sağlanmışken, üç kulvarda iddialıyken, ligin ikinci yarısı başlayalı iki hafta olmuşken, aylardır koca gezegende bir iki tane iyi topçu bulamamak !?!?

Serkan Korkmaz - Twitter

Besiktas Vidayi satip bize Serdar icin Tolgay+2 milyon önerse satarmisiniz?

Onauchu harbi uzun bacaklı maskotlara benziyor. Hiç izlemedim ama videolarda top sürerken her an düşecek veya ayağından açacak havası var tam böyle halı sahada oynayan tipler kadar hakim görünüyor topa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt