Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlla bu kadar para vereceksek eren+ 15m verin diagne + trezeguet paketleyin

Diagne'nin 2 maç cezası var.Boluspor öncesi açıklanırsa geriye kalıyo 1 maç.Alanyaspor deplasmanı yine forvetsiz geçecek.Ne anladım ben bu işten

Kpasa icimizden gececek

Fenerde besiktasta imkan olsa onlar basar parayı alırlar
Biz o kadar satıs yaptık elimizde para var bu transfer bitmeli.
Bu para hic olacak yoksa.
Gol kralını alırsın hic olmadı

Kasımpaşa evinde futbolcuların röportaj verdiği sponsorların olduğu tabelaya Galatasaray SK diye assa kimse şikayet edemez.

Diagne yi Başaksehir de ister şimdi. Bizede Adebayor düşer

hem paramiz yokken rezil oluyoruz, hem paramiz varken rezil oluyoruz

kasımpaşa 17m euroyu ne yapacak yav :S 3 tane takım kurarlar o paraya

Niye etsinler abi? Adamlar o zaman üst sıralardaydı. Şimdi yarıştan düştüler iki mağlubiyetle. Bu lafları en son Ndiaye için demişlerdi. Yok efendim ye 7,5 verildi yok o adama o para verilir mi falan diye. Bu adama o yılın başında İngiltere’den 10 milyonun üstünde rakamlar geldi ve Osmanlı reddetmişti. Sonra vazgeçti İngiliz takımları. Ardından biz devreye girip aldık ve devre arasında bir daha istediler ama bu sefer bizde piyasa yaptı ve aldıktan sadece 5 ay sonra 16’ya sattık. Böyle siyahi oyuncular her türlü satılır rahat olun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2 maç cezası var.Boluspor maçıyla 1 maç gider.Alanyaspor deplasmanı yine forvetsiz geçecek.Şampiyonluk için en önemli maçlarımızdan.

KAP'a bu akşam maçtan önce bilgilendirime yapılırsa; Diagne'nin bir maçı daha mı düşmüş olu?Bilenler yeşillendirebilir mi?

1548762077737.webp
1548762087985.webp

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt