Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi boş kaleye ve penaltıdan gol atan oyuncuya 12 milyon nedir ya allah belanızı versin be

tamamen plansızlık iste

bi ze luis isteniliyor bi diagne

bu iki oyuncunun arasında stil ve profil olarak uçurum farkı var, ne arıyoruz biz arkadaş pivotmu yardımcımı? bu bile belli değil

ISTIFA

Bizim ihtiyacımız zaten boş kaleye atan, güçlü ve penaltı atabilen bir adam. Tamamdır işte daha ne.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

rezalet kasımpaşanın iki çöpüne klübü soyduracaklar ,diagne denen adam bonservissiz gelen tutunamamış dandik ligimizde parlama yapan bir çöpdür , 12 milyon euro deniliyor , 12 milyon euroya bir forvet bir kanat bir orta saha alınır hemde genc kalitelisinden tabi işi bilenler başda olursa..

10 M € + Eren Derdiyok yapın bari lan az biraz bişeye benzesin, Trezege denen leş gelmesin

Cagne+Trezege alirsak avrupa liginin bile kaderi degişir. Bu herifleri 3 sene sonra en az ALDIGIN PARAYA RAHAT satarsin

Neyse çokta şeyimde ben tatil bakayım. Şubat ayında 35 derece kum plaj olan ülke listesi alayım lütfen.

Treguet'i de alırsak zarar etmeyiz. Trezeguet en az 15m'a satılabilecek bir oyuncu.

Diagne ve Trezeguet 5 ay top oynamasa dahi sezon sonu araplara 15 milyona satılabilecek kapasitede oyuncular. Sıfır risk olarak görüyorum. İkisi birden gelirse mükemmel hamle olur

Ali Naciye göre Diagne için 9 milyon euro teklif etmişiz Kasımpaşa 14 istiyormuş

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu yokmu iki tane kiralik tecrubeli golcu. Bu saatten sonra hickimseye bonservis gommeye degmez. Yonetim defedilir, yaza iyi bir forvet alinir.

transfer dönemini forvet transferi yapamadan kapatmak için muazzam hamle.

Diagne ; 10 M € + Eren
Njie ; Bedelsiz Kiralık

Bari şunu akıl edin lan

Trezeguet ye sevindim Onyekuru kiralık çünkü gidince yeri dolacak.

Diagne + Trezeguet gelirse Kasımpaşa bizim yönetime bunu yapacak demektir. Herkes vaziyet alsın.

bryr.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt