Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne türkiye kupası ilk maçında atılmasını rövanşı oynandı 2 de lig oynandı 4 maç ceza almıştı nasıl 2 maç kaliyor 1 maç cezası kaldı.

hangi maçta kırmızı kart görmüştü Diagne?
son haftasında mı yoksa kupanın ilk maçında mı?

Kulüp yönetiminde olsa idim şimdiye transferi değil takımın oynayacağı varyasyonları konuşurduk. Lütfen boş yapmayalım güzel kardeşim, bak işi bildiğini iddia edenler kulüp yönetiminde 8 aydır bir golcü transfer edemediler. Hadi yazın para yoktu şimdi para da var golcü yok. ;)
Tabi zaten ağzı ve parmakları olan konuşunca senin gibiler sanıyorlar ki kulüp yönetmek managerlik oyunlarındaki gibi.

Boş yapan sensin. Kelimelerini dikkat etmezsen bir misli kelimelerle cevap alırsın. İlla fikir tartışması yapacak klavyende kullandığın kelimeleri daha düzgün seç adapli tartisalim

Diagne gelecekse aksama kadar halledilmeli. Alanya deplasmanına forvetsiz cikmak intihar

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Çok komik yorumlar var. Yurtdışından 10 milyona alınabilecek bir sürü oyuncu varmış. Kim var acaba ? Hangi enayi takım transfer döneminin bitimine 3 gün kalmışken forvetini satar ? Onu geçtim kaliteli bir forvet almaya kalksan 15-20 den başlıyor. Transfer piyasasını bilmez gibi yorum yapıyorsunuz. Galatasaray bu riski almak zorundadır.

Beyler Diagne gelirse 2 maç daha cezası var diyenler var kesin mi ? ben sadece trabzon maçını kaçıracak diye biliyorum. Kupada bir maç daha ceza çekti. 4 maç değil miydi cezası ?

ya bu eren kasımpaşada 13 gol atmadımı? diagne 20 attı en az 7 tane penaltı

12 nedir ya

yazın bunu bedavaya alırsın çok ciddiyim. şimdi vereceğin maaşında yarısını verirsin.

abv
Ligde hedefi ilk 10 olan takımlar için iyi bi forvet.14 milyon euroyu Alan-Pato-Scout transferlerinden ikisini alamıyolar.Son günlerde de Diagne 10 milyon euro + Eren - 4 milyon euroyla da bi Scout transferi en mantıklı transferler olur.

Diagne Balotellinin kopyasidir.

Diagne: „Kendimi Balotelli‘ye benzetiyorum“

Gercek Baloyu almadik bari kopyasi alaliM

Diagne ve Trezeguet için 10 milyon euro + Eren + Serdar

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diagne bizim kadromuzda ligin anasini sever(daha hard) . Lütfen pozitif düşünelim.
Forvet istiyoruz ancak her forvet haberi resmileşince illa bi yerden çöplüyoruz adamı :D
O adamı herturlu iyi paralara pazarlarız, şampiyon da oluruz. Relax

diagne ile görüşmelere başlanma hatta anlaşma kap i akşamki maçı ilgilendirmez akşama yetişmesi için lisansını yetiştirmek gerekiyor o da akşama yetişmez dostlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt