Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç sonrası KAP gelebilir. Yoğunluğum sebebiyle çok fazla yazamıyorum.
Saygılar
Tabi zaten ağzı ve parmakları olan konuşunca senin gibiler sanıyorlar ki kulüp yönetmek managerlik oyunlarındaki gibi.Kulüp yönetiminde olsa idim şimdiye transferi değil takımın oynayacağı varyasyonları konuşurduk. Lütfen boş yapmayalım güzel kardeşim, bak işi bildiğini iddia edenler kulüp yönetiminde 8 aydır bir golcü transfer edemediler. Hadi yazın para yoktu şimdi para da var golcü yok.![]()
27 yasinda30 yasında rahat satarız
Bu transfer bitmeli
Ligde hedefi ilk 10 olan takımlar için iyi bi forvet.14 milyon euroyu Alan-Pato-Scout transferlerinden ikisini alamıyolar.Son günlerde de Diagne 10 milyon euro + Eren - 4 milyon euroyla da bi Scout transferi en mantıklı transferler olur.yazın bunu bedavaya alırsın çok ciddiyim. şimdi vereceğin maaşında yarısını verirsin.
abv
gelse de fark etmez 4 maçlık cezasının son maçı Alanya maçı olur.Diagne gelecekse aksama kadar halledilmeli. Alanya deplasmanına forvetsiz cikmak intihar
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
1 sene gomis gibi oynasın 10 m üstü paraları görür.27 yasinda
Adam cezali.Diagne gelecekse aksama kadar halledilmeli. Alanya deplasmanına forvetsiz cikmak intihar
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
vallahi müthiş olur.Diagne ve Trezeguet için 10milyon euro + Eren + Serdar
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diagne Balotellinin kopyasidir.
Diagne: „Kendimi Balotelli‘ye benzetiyorum“
Gercek Baloyu almadik bari kopyasi alaliM