- 22 Kasım 2008
- 14.449
- 882
- 1.908
Remy gelmez inş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+Yarın.
Albayrak: Hem Diagne'ye hem Kasımpaşa yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Bize bütün Kasımpaşa'yı gezdirdiler..Oyuncunun Senegal'deki akrabalarına da çok teşekkür ediyorum...
ha bi bu eksikti
+
"Olumsuz hiç bir şey yok Diagne kardeşim bizden 32 hafta izin istedi. Senegalde yapılacak işleri varmış."
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biliyorum da paylaşan kişi ultrAslan üyesi.Kolpaysa üyelikten çıkarabilirler.Hummel mont = Basketbol
Aksama kendimi sakatlarim haberleride duser
ha bi bu eksikti
kasımpaşa, 10+ milyon euroluk bonservisi g.saray’dan peşin istedi..
kulüpler rakamda da net anlaşma sağlayamadılar ama transferin önündeki en büyük bariyer; bu “peşin ödeme” şartı..
g.saray şu an düşünme aşamasında..Kasımpaşa, Diagne için talep ettiği 13 milyon euro'nun yarısını peşin istedi. Senegalli oyuncu, Galatasaray'a gitmek istediğini Kasımpaşa yönetimine bildirdi. (BiP Spor)
Kasımpaşa, Eren Derdiyok'un sezonun geri kalanında alacağı 1.1 milyon euroluk ücreti yarı yarıya ödeme teklifinde bulundu. (Hürriyet)
Araya aldılar hoplatacaklar
Yok oyle demez onun diyecegi ilk macta rakibe tukururum olur.Aksama kendimi sakatlarim haberleride duser![]()