Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Ercanlar "Fenerbahçe 1 orta saha, 1 forvet kesin alacak. Serdar Aziz ve Tolgay pazarlıkları sürüyor." (via @VOLEapp)

Yarın.
Albayrak: Hem Diagne'ye hem Kasımpaşa yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Bize bütün Kasımpaşa'yı gezdirdiler..Oyuncunun Senegal'deki akrabalarına da çok teşekkür ediyorum...
+

"Olumsuz hiç bir şey yok Diagne kardeşim bizden 32 hafta izin istedi. Senegalde yapılacak işleri varmış."

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kpasa denen çingenelerin eline düştüler yazıklar olsun be Galatasaraya yakışmıyorsunuz

Ahahahaha evet siviyoruz
Bu arada ne kadar fenerli varsa hepsinin annesine slm gönderiyorum

Kasımpaşa, Diagne için talep ettiği 13 milyon euro'nun yarısını peşin istedi. Senegalli oyuncu, Galatasaray'a gitmek istediğini Kasımpaşa yönetimine bildirdi. (BiP Spor)

Kasımpaşa, Eren Derdiyok'un sezonun geri kalanında alacağı 1.1 milyon euroluk ücreti yarı yarıya ödeme teklifinde bulundu. (Hürriyet)

Araya aldılar hoplatacaklar

diagne-g.saray son durum:
kasımpaşa, 10+ milyon euroluk bonservisi g.saray’dan peşin istedi..
kulüpler rakamda da net anlaşma sağlayamadılar ama transferin önündeki en büyük bariyer; bu “peşin ödeme” şartı..
g.saray şu an düşünme aşamasında..

20 gun once bunların yasanacagını yazmıstık. 13m diagne icin veren hain oglu haindir

Kasımpaşa, Diagne için talep ettiği 13 milyon euro'nun yarısını peşin istedi. Senegalli oyuncu, Galatasaray'a gitmek istediğini Kasımpaşa yönetimine bildirdi. (BiP Spor)

Kasımpaşa, Eren Derdiyok'un sezonun geri kalanında alacağı 1.1 milyon euroluk ücreti yarı yarıya ödeme teklifinde bulundu. (Hürriyet)

Araya aldılar hoplatacaklar

ya herseyi anladim da bu Erenin 1.1 M gel boluselim konusu ne ya, bizi mal yerini koyuyorlar. Size ereni 500k ya niye verelim la

1 aydır boşuna yazmışız burda o kadar oyuncu öneren renktaşlarım falan bu scout ekibide boşuna para alıyor yollayın gitsin marcao yerine malatyadan minayı alırdık olur biterdi,şuanki gündeme bakarak sadece emre mor gelirse sevinirim..

Bu çapsız beceriksiz başkan ile Hamza denen it oğlu it iyi anlaşırlardı aslında..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt