Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
surada 2 aydir maiconu paketleyin diyorum, adamlar duruyor duruyor hep son gün maicona teklif getiriyor. hangi serefsizin eseriyse bu tebrik ediyorum. erkenden satip kurtulmak varken su dar zamanda maicon gidiyor diyorlar. 8 aydir forvet almayan yönetim simdi stoperi nasil alsin? keske haber dogru olsa ama maiconu satip semih ahmetle devam etme ihtimalimiz daha ürkütücü.

Perşembe gecesi transfer bitiyor. Yurtdışından transfer yapacaksak en geç yarın gece gelmeli yoksa sittin sene yetiştiremez bunlar

Eğer ileri gidiliyor diyip Di Santo gelirse,Di Santo’dan önce bu transferi isteyen kişinin sağlık kontrolünden geçirilmesi gereklidir.Aylardır golcü diye bi tarafımızı yırtarken,3 sezonda sadece 5 gol atan adamı getirmek,net insanlarla taşak geçmek anlamına gelir.

Terim: "Ben maçtan önce başkanın odasındaydım. Normalde hiç yaptığımız şeyler değil bunlar. Ben bir şey diyemiyorum artık ama çok ümitliyim. Bunu da inşallah başkanımızın ağzından yakın zamanda hep beraber duyacağız."
Terim: "Bundan sonraki bölümde teşekkürler zinciri olacak. İnşallah işler bittikten sonra bu teşekkürleri edeceğiz. Sadece şikayet değil takdir de edebiliriz."
Terim: "Artık kimse hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Hatta belki de çok kimsenin beklemediği sürprizler de olabilir. Herkes o kadar ileriye gidiyor artık."

baya saglam transferler geliyo ha

diagne-pato-savanier-emre mor bekliyoruz

Eğer ileri gidiliyor diyip Di Santo gelirse,Di Santo’dan önce bu transferi isteyen kişinin sağlık kontrolünden geçirilmesi gereklidir.Aylardır golcü diye bi tarafımızı yırtarken,3 sezonda sadece 5 gol atan adamı getirmek,net insanlarla taşak geçmek anlamına gelir.
Terim: "Şundan emin olabilirsiniz, Galatasaray'a almak için kimseyi aldırmayız. Buna müsaade etmeyiz. Aldığımız oyuncuların bize katkı sağlayabilecek oyuncular olmasını istiyoruz, onun için uğraşıyoruz."

bu acıklamadan anlaşılmaycak bişey mi var?100 kere koyduk hala di santo diyosunuz

surada 2 aydir maiconu paketleyin diyorum, adamlar duruyor duruyor hep son gün maicona teklif getiriyor. hangi serefsizin eseriyse bu tebrik ediyorum. erkenden satip kurtulmak varken su dar zamanda maicon gidiyor diyorlar. 8 aydir forvet almayan yönetim simdi stoperi nasil alsin? keske haber dogru olsa ama maiconu satip semih ahmetle devam etme ihtimalimiz daha ürkütücü.
aldik aldik

@futbol_5: Alfredo Morelos ismi de ortaya çıktı...21 yaşında Kolombiyalı..35 maç 20 gol 10 asist...Bonservisi için 15 milyon euro'lardan bahsediliyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
13 milyonu diagne'ye vereceklerine.

16 milyona morelos ve monahad ali gibi gençler alınsa çok Çok iyi bir hamle yapmış oluruz.

Ve kesinlikle ileride 1 kuruş zarar etmeyiz aksine en az 5 Milyon euro kar ederiz.

Luyindama çok iyi olur. Hadi oğlum Maicon artık bi iyilik yapma vaktin geldi. Seni seviyorum ama bırak da bu sevgi artık ana avrat aövmeye varmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt